de Doelen Studio nieuwe hotspot voor reggaescene

Rotterdam is een nieuwe reggaeplek rijker! 

 

In de Doelen Studio halen reggae liefhebbers maandelijks hun hart op met Reggae Café, waarvoor in samenwerking met Tutti Live de beste selecta’s naar 'het eigenwijze zusje van de Doelen' worden gehaald.  
 
Reggae Café maakt onderdeel uit van Club Key, de naam van de vrijdagavond in de Doelen Studio, want dan krijgt een initiatief of talent in de stad symbolisch de sleutels. Tutti Live transformeert maandelijks de Doelen Studio tot dé plek voor de Rotterdamse reggaescene. Met tunes van de beste selecta's. Namen als Ras Tariq, Rain Petit, Mystic Pulse en Madbwoy passeerden al de revue. 
  
Stuwende kracht van de avonden, Team Doelen lid en muzikant Vijay Kumar: “Samen met Tutti Live hebben we als doel Reggae Café dé reggae hotspot en hub van Rotterdam te maken. Van 21.00 tot 02.00 komen liefhebbers van reggae hier samen om te genieten van de sweetest reggae sounds, de lekkerste hapjes en some great vibes.” 
  
Een nieuwe editie van Reggae Café vindt plaats op vrijdag 24 juni. Stap de Studio binnen voor de beste reggae, toegang is gratis! 
  
Tutti Live 
Tutti Live is een Rotterdams collectief van artiesten en programmeurs die positieve en eigenwijze energie door het hele land verspreiden. Voor het podium van Reggae Café selecteren zij de beste reggae dj's. 
 

van 7