Dog Friendly Xmas Photoshoot

De Doelen Studio is in doggo kerstsferen! 

 

Op zondagmiddag 11 december is het in de Doelen Studio weer tijd voor de fameuze Dog Friendly Xmas Photoshoot. Honden en baasjes worden geheel in kerststijl door fotograaf Caro Linaris van studio Met je Beste Vriend vastgelegd.

Een verkleedkist vol kerst outfits en versierselen staat die middag klaar, alsmede lekkere hondenhapjes. Fotograaf Caro maakt van iedere hond met baasje een schitterend staatsieportret.

Onvoorwaardelijke liefde
Dogparade CEO Mieke van der Linden: “Voor veel mensen is de hond gewoon een familielid en hun allessie. Hoe leuk om die onvoorwaardelijke liefde rond de feestdagen over te brengen aan familie en vrienden? Baasjes zijn met de Xmas Dog Friendly Photoshoot precies op tijd om de kerstportretten digitaal aan de hele wereld te versturen.”

Hondenboeken
Naast de photoshoot en lekkere hondenhapjes is er voor die zondagmiddag in samenwerking met Leeszaal West een prachtige collectie hondenboeken bij elkaar gebracht voor de liefhebbers. Van romans en kinderboeken tot opvoed-handleidingen, allemaal met de vrolijke viervoeter in de hoofdrol. En gratis mee te nemen.


Dog Friendly Xmas Photoshoot
Zondag 11 december
Aanvang: 13:00 uur
Photoshoot tussen 13:30 en 15:30 uur
Toegang gratis 

van 7