tweede pinksterdag Vintage Heaven in de Doelen

Na een succesvolle eerste editie van de Waluw Vintage Markt aan het Rotterdamse Eendrachtsplein, eind augustus vorig jaar, keert de high end market terug op een nieuwe locatie: de hal van concertgebouw de Doelen. 

 
De sinds kort volledig gerestylde hal, de naar een mid-century look & feel teruggebrachte entree, biedt op maandag 6 juni plek aan tientallen stands vol vintage design & fashion. Met ruim 60 ondernemers en hun meest uiteenlopende waar creëert Waluw in samenwerking met Team Doelen voor één dag Vintage Heaven. Met design lampen en tapijten, mid-century meubels, sieraden en heel veel fashion. 
 
Een topkok, schaafijsman en vinyl 
Op de dansvloer, midden in de hal kan de bezoeker genieten van een drankje en de kookkunsten van Maher’s Kitchen. Topkok en culinaire lieveling van de Doelen, Maher Al Sabbagh, is gespecialiseerd in Siciliaanse en Syrische gerechten. 
 
Daarnaast loopt de beste schaafijsman van de stad, Romeo, met zijn vrolijke ijskar rond, om de dorstigen van een schaafijsje te voorzien.  
 
DJ Jason Coburn (UK) zorgt gedurende de dag voor toepasselijke sounds met zijn uitsluitend uit vinyl bestaande collectie. 
 
Ban the Bomb 
Ook de Doelen is aanwezig, met een bijzondere merch stand. Niet alleen zijn er topkwaliteit hoodies en T-shirts met het prachtige Ban the Bomb/Doelen-logo te koop (75B), het logo kan ook ter plekke op gekochte vintage kleding geperst worden. 
 
Kids 
Kinderen kunnen die dag terecht in de Doelen Studio. Daar zijn spelletjes, knutseltafels, sjoelbakken, ping pong en Oud Hollands snoep. 
 
Laatste plekken 
De animo voor een stand is enorm, de laatste plekken worden de komende dagen vergeven. Mail met chris@waluw.nl voor informatie. 
 
Open: 11.00 tot 17.00 
Tickets 2,50 aan de deur 
Schouwburgplein 50 
 

van 7