Songbook X de stadsbeiaardier

 

Met welke kinderliedjes ben jij grootgebracht? Stadsbeiaardier Richard de Waardt verzamelde in het Rotterdams Songbook kinderliedjes uit alle culturen in Rotterdam. Speciaal voor de Kindermuziekweek 2021 zingen kinderen een selectie uit het Songbook. 

In deze uitzending van De Doelen Kids Songbook heeft Richard de Waardt Aïsha uitgenodigd om het Turkse slaapliedje boven op de toren te zingen terwijl hij op het carillon speelt'.
Het liedje dat Aïsha zingt heet: 'Dandini Dandini Dastana'

uitzenddatum: 10 april 2021

naar alle afleveringenDeze productie is mede mogelijk gemaakt door​:

Stichting Zabawas​
Stichting Orlando Goban ​
Van Ommeren - de Voogt Stichting
Stichting Elise Mathilde Fonds​

met dank aan ZangExpress

Kindermuziekweek 2021

De Doelen Kids Songbook uitzendingen zijn onderdeel van de derde landelijke Kindermuziekweek. Eindelijk een evenement dat wél doorgaat! Vanaf 9 tot en met 18 april 2021 kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar genieten van alle soorten muziek, maar nu online. Want muziek verbindt, juist nu!

Iedere dag is er keuze voor activiteiten uit een boordevol programma dat is samengesteld met alle deelnemers en ambassadeurs! Zelf muziek maken, een optreden bijwonen van Dirk Scheele via de live stream, lekker dansen met de Dons-band, meedoen aan de dag-contest of live vragen stellen aan één van onze ambassadeurs? Het kan allemaal!

hoe werkt het?

Via de Facebookpagina en Instagrampagina van Kindermuziekweek klik je iedere dag door naar alle muziekactiviteiten van die dag. Of abonneer je alvast op het YouTube kanaal om niets te hoeven missen.

Op de website kindermuziekweek.nl staat een programma in de vorm van een blokkenschema. Dit kun je printen zodat je weet wat er op iedere dag te doen is.

naar de Kindermuziekweek.nl