De Doelen en B2-Cleaning gaan opnieuw sponsorrelatie aan

De Doelen is opnieuw een sponsorovereenkomst aangegaan met schoonmaakbedrijf B2-Cleaning.

 

Deze overeenkomst markeert de voortdurende inzet van B2-Cleaning om toegankelijke cultuur binnen de Doelen te ondersteunen.

Een essentieel onderdeel van de missie van de Doelen is een inclusief educatief kinderprogramma en ontwikkelingsmogelijkheden bieden aan jong talent. Onderdelen waar B2-Cleaning grote waarde aan hecht. 

De vernieuwde sponsorovereenkomst tussen de Doelen en B2-Cleaning is tot stand gekomen dankzij de cruciale rol die B2-Cleaning speelt als schoonmaakbedrijf bij de Doelen. Als schoonmaakpartner heeft B2-Cleaning niet alleen bijgedragen aan het behoud van een schone en gastvrije omgeving voor alle bezoekers, maar ook een grote affiniteit met de missie en waarden van de Doelen. 

Het ondertekende contract symboliseert de voortzetting van een vruchtbare samenwerking tussen de Doelen en B2-Cleaning. Gustav Beks, directeur B2-Cleaning:  “Als betrokken partner van de Doelen draagt B2 graag bij aan het betrekken van een breed publiek, ongeacht achtergrond, leeftijd, of andere factoren. Dit weerspiegelt en sluit mooi aan bij onze kernwaarde inclusie. Trots zijn we dat we op deze wijze verdere verdieping kunnen geven aan onze samenwerking."   

Janneke Staarink, directeur de Doelen, benadrukt:

‘We zijn enorm dankbaar voor de steun van B2-Cleaning. Deze bijdrage is van onschatbare waarde en stelt ons in staat mooie culturele evenementen te blijven organiseren.” 

De voortdurende steun van B2-Cleaning aan de Doelen belooft een voortzetting van een succesvolle samenwerking ter bevordering van toegankelijke, levendige en inspirerende cultuur. 

van 4