Vinyard zoekt een
zelfstandig werkend kok
Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok?
Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn.
- Samen met je collega’s verzorg je lunch, borrel of diner.
- Rond lunchtijd is het echt pieken. Jij houdt het overzicht, draait je hand niet om voor een beetje drukte en maakt met een grote lach op je gezicht de heerlijkste gerechten.
- Daarna bereid je het diner voor, zorg je dat de keuken weer blinkt en maak je voor jezelf en collega’s een lekkere maaltijd klaar.
- Je bereidt zelfstandig gerechten volgens recept en eigen planning. Je verricht onder andere de volgende voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden;
- Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.
- Bewaken en controleren de kwaliteit, gaarheid, smaak en kleur.
- Je maakt bestellingen doorgeef gereed door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie.
- Je plant de dagelijkse werkzaamheden en bestelt voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste condities. Je ontvangt en controleert de bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen en slaat deze op. Ook bewaak je de houdbaarheid en hygiëne.
- Je zorgt voor een schone werkomgeving, keukenapparatuur en –machines.
- Je volgt de HACCP-richtlijnen en vult de HACCP lijsten online in.
Wie ben jij?
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld. De borden die jouw keuken verlaten, worden met zoveel liefde in gereedheid gebracht dat iedereen dat proeft.
- Goed koken is natuurlijk een eerste vereiste. Daarnaast heb je een afgeronde koksopleiding.
- Je hebt werkervaring in een restaurantkeuken en passie voor het vak.
- In onze moderne open keuken voel jij je thuis.
- Jouw norm is minimaal gelijk aan de HACCP.
- Je creativiteit en vak techniek wordt gewaardeerd! Suggesties voor nieuwe gerechten en de opmaak van borden horen wij graag.
Wat bieden wij jou?
- Een fulltimebaan, gemiddeld 38 uur per week.
- Wij registreren alle [over]uren.
- Een salaris tussen de € 2600,- en € 3000,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
- Reiskostenvergoeding.
- Mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen met behulp van diverse trainingen en opleidingen.
- Een werkplek waar gezondheid centraal staat: van gezonde lunches tot een bijdrage in sportfaciliteiten.
- Gezellige personeelsborrels en jaarlijks een zomer- en winterfeest.
Zijn wij een match? Ben jij enthousiast geworden en klaar voor deze leuke baan?
Vineyard hoort graag van je! Solliciteer en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan hun team in deze bijzondere omgeving.
Vragen of solliciteren? Bel Marike Kersbergen-Dölle op 030-303 55 76 of mail naar personeelszaken@werkenbijvineyard.nl.