De Doelen lanceert nieuw geefprogramma

Van schutters en patronen naar vrienden  

De Doelen lanceert een nieuw geefprogramma waarbij je vanaf slechts €60 per jaar vriend kan worden. Het geld van vrienden draagt bij aan talentontwikkeling, educatie, innovatieve programmering en upgrades aan het gebouw. Zo helpen de vrienden om muziek en cultuur toegankelijker, levendiger en inspirerender te maken voor iedereen. 

Word vriend van de Doelen
Het nieuwe vriendenprogramma kent vijf lagen met elk een eigen kleur, startend vanaf €60 per jaar. Het is nog steeds mogelijk om een (fiscaal gunstige) akte voor vijf jaar te tekenen, maar je kan ook vriend zijn zonder je voor een meerjarige periode vast te leggen.

Duovriend
Als vriend steun je de Doelen als individu, maar je kan ook samen met iemand de Doelen steunen, bijvoorbeeld met je partner, bff of tante, als duovriend. Je steunt dan voor €100 de Doelen met z’n tweeën en geniet ook van de voordelen voor twee personen. Je kan zelf bepalen met wie je samen dit duovriendschap aangaat, je hoeft dan ook niet op hetzelfde adres te wonen.

''Ik ben vriend omdat ik daardoor bij kan dragen aan de connectie tussen jongeren en klassieke muziek'', aldus Indy, vriend van de Doelen.

Meer verbinding met de stad
De Doelen ontvangt sinds 2011 particuliere giften van bezoekers die de Doelen een warm hart toedragen, uiteenlopend van vijfjarige schenkingen van 500 tot 5000 euro per jaar tot maandelijkse donaties. De Doelen is volop in beweging en zoekt steeds meer verbinding met de stad en haar bewoners, door uitbreiding van het programmateam, meer (sub)genres in de programmering en vernieuwingen die het gebouw toegankelijk en verwelkomend maken. Daarbij past een opfrisbeurt van het geefprogramma. 

Vrienden zijn essentieel voor de toekomst 
Om ook in de toekomst te kunnen blijven genieten van een diverse, vernieuwende en bruisende (live)muziekscene moeten we blijven investeren in de toekomst. Door middel van talentontwikkeling, educatie en participatieprogramma's blijven we nieuwe generaties inspireren en betrekken. Dankzij de bijdragen van de vrienden kan de Doelen hoogwaardige concerten en culturele evenementen blijven organiseren, talentvolle artiesten ondersteunen én educatieve programma's aanbieden aan een breed publiek. 

Neem voor meer informatie contact op via steun@dedoelen.nl, 06 4554 6966 of ga naar dedoelen.nl/vrienden

De Doelen
De Doelen Concertgebouw: poppodium, festivalhart, congresruimte én bruisende hotspot. Meer weten over het karakteristieke rijksmonument in het hart van Rotterdam? Bekijk de website van de Doelen voor meer informatie en de concertagenda (www.dedoelen.nl).

van 4