Havenbedrijf Rotterdam verlengt sponsorrelatie met de Doelen

Rotterdam, 1 oktober 2019

Havenbedrijf Rotterdam heeft zijn sponsorrelatie met de Doelen met drie jaar verlengd. De afspraken staan in het teken van het culturele aanbod van Rotterdam en heeft tot doel om de stad nog aantrekkelijker te maken.

Alles voor Rotterdam
"Havenbedrijf Rotterdam hecht veel waarde aan de verbinding tussen de stad en haven wil in de volle breedte een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van Rotterdam. Daarom investeren we in organisaties en evenementen op het gebied van cultuur, sport en recreatie door middel van sponsoring en subsidies. De Doelen is al sinds jaar en dag een Rotterdams icoon die we graag ondersteunen." aldus Allard Castelein president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam.

Concert- en congresgebouw de Doelen
In het concert- en congresgebouw (en Rijksmonument) vinden ruim 1200 uiteenlopende evenementen  plaats. Van klassieke toporkesten, opkomend jazztalent, Iraanse pop en tal van cross-overs tot internationale medische congressen.
Havenbedrijf Rotterdam ondersteunde eerder de renovatie van de Grote Zaal van de Doelen. In de toekomst zal de focus liggen op de activiteiten rondom talentontwikkeling. De voortzetting van de sponsorrelatie wordt erg gewaardeerd. Janneke Staarink, algemeen directeur van de Doelen, reageert enthousiast: “We zijn blij met een partner die op zo veel vlakken actief betrokken is bij het bieden van kwalitatief hoogwaardig aanbod voor de stad én daarbij talent ondersteunt. Een één-op-één match met de Doelen.”