Gratis naar de Doelen!

Wist je dat je de Doelen ook kunt bezoeken zonder een euro uit te geven? Een deel van het Doelen-programma is gratis toegankelijk: uiteenlopend van nieuwe klassieke talenten tot jamsessies, karaoke en workshops. Ontdek alle gratis events hier! 

 

Talent Break 

Ontdek elke woensdagmiddag om 13:00 uur de klassieke artiesten van de toekomst met een toegankelijk concert in samenwerking met Codarts Rotterdam. Steeds in een andere hoek van ons gebouw: van de Grote Zaal tot de foyer of Feestzaal.   
 
meer informatie
 

The Jazz Corner 

Elke twee weken presenteren de Doelen en Codarts Rotterdam een gratis jamsessie op de late donderdagavond in The Jazz Corner, de nieuwe Rotterdamse jazz- en soulhotspot. Loop binnen en geniet onder het genot van een drankje en een bite van live optredens van studenten, docenten en getalenteerde gastmusici.  
 
meer informatie 

de Doelen Kids 

Iedere woensdagmiddag zijn er in de Doelen Studio gratis activiteiten voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar. Ook in de schoolvakanties kun je hier terecht. 
Er is iedere week iets anders te doen: van het bouwen van je eigen instrument tot het leren schrijven van je eigen songs en raps. Maar ook kun je samen met onze huismeester alle gaatjes en kieren van de Doelen zien tijdens een rondleiding door het gebouw. Of je doet iedere week mee met de schaakclub van de Koddige Koning: het kan allemaal! 
 
meer informatie

 

de Doelen Studio 

Het eigenwijze zusje van de Doelen met elke dag een ander programma. Midden in de stad aan het bruisende Schouwburgplein is het allerkleinste Doelen-podium open! Met een uiteenlopend wekelijks programma is er voor ieder wat te beleven. 
 
Kom op maandag jammen met de SteezMusicBand tijdens Monday Night Jam in samenwerking met Epitome Entertainment. Op donderdag is de Studio dé plek voor studenten: sla overdag je laptop open en begin vervolgens je weekend vroeg met beats & bites. Op vrijdag geven we de sleutel aan verschillende initiatieven in de stad, uiteenlopend van variété tot dansworkshops. Zaterdag woon je een live radio-uitzending bij en staat de avond in het teken van jazz en soul. Op zondag gaan we de diepte in met verschillende talks en debatten.  

meer informatie
 

van 2