maak kennis met Karsu

Karsu komt terug naar de Doelen! Op zaterdag 27 december is haar concert per livestream bij te wonen. Maak alvast kennis met deze internationale artiest van wereldklasse. 

 
Karsu staat symbool voor de nieuwe generatie. Een generatie zonder hokjesgeest. Een generatie die gelooft in de kracht van diversiteit en samenwerking. Van jongs af aan is zij gefascineerd door het samenbrengen van verschillende mensen, meningen en culturen, om daarmee tot een harmonieus geheel te komen. Dat klinkt ook door in haar muziek.  

vierde album Karsu

In 2019 presenteerde Karsu haar vierde album, waarin jazz, pop en wereldmuziek harmonieus samenklinken. Voor dit album deed ze inspiratie op in de straten van China, in de Desa van Bali, op heuvels van Los Angeles en in de bergen van Zuid Turkije. Deze plaat is haar meest persoonlijke tot nu toe. In een mix van Engelse en Turkse songs leidt Karsu de luisteraar langs de pieken en dalen van het leven. 
 
Luister het album op Spotify: 
 

de Doelen lunchbreak

Dit voorjaar stond Karsu in onze lunchbreak serie. Kijk nu terug: 
 

livestream

En nu komt Karsu terug naar de Doelen! Binnenkort zijn tickets voor de livestream op zaterdag 27 december verkrijgbaar. Houd onze website in de gaten. 

van 2