bereid je voor op een nieuw seizoen!

De kaartverkoop van een nieuw muzikaal seizoen in de Doelen start op vrijdag 1 april 2022. Verwacht een gevarieerd programma vol concerten, artiesten, bands en acts, uiteenlopend van pop, jazz en hip-hop tot klassiek en nog veel meer.

 

Liefhebbers van klassieke muziek kopen vanaf dit moment hun tickets voor de series orkesten en ensembles, barok, vocaal en special. De losse kaartverkoop start op zondag 15 mei 2022. Bekijk het actuele programma op dedoelen.nl.  
   
De Doelen opent komend seizoen haar deuren voor zowel grote gevestigde namen als aanstormend talent, met onder meer Barbara Hannigan die zowel het London Symphony Orchestra dirigeert als de solo-partij in het laatste deel van Mahlers Vierde Symfonie zingt. Ook komen de Moldavische violiste Patricia Kopatchinskaja en haar eigen kamerorkest Camerata Bern voor een heel weekend naar de Doelen. 
  
De twee broers van Calema zijn na een internationale tour voor het eerst in Nederland voor de presentatie van hun nieuwe - tijdens de lockdown opgenomen – album, terwijl in No Man's Land saxofonist Kiki Sprangers verbinding en verzoening zoekt rondom de positie van de vrouw in onze tijd. 

Terug van weggeweest: klassieke series

De kaartverkoop voor de series orkesten en ensembles, barok, vocaal en special start op vrijdag 1 april 2022 om 10:00 uur. Tickets voor red sofa (hedendaags klassiek), aanstormers, oude muziek, kamermuziek, recital zijn vanaf zondag 1 mei 2022 om 10:00 uur te koop.  
  
Het is ook mogelijk om binnen een selectie concerten zelf een serie samen te stellen. Bij een combinatie van 3 krijg je 15% korting.   

Met korting naar de Doelen  

Bezitters van een CJP en iedereen onder de 26 jaar bezoekt een concert voor een gereduceerd tarief van €10.  

Ontvang 15% korting op een door jou gekozen serie van 3 uit een selectie concerten. Begin hier met samenstellen.  

Online programma  

De Doelen kiest voor duurzaam en neemt dan ook afscheid van de jaarlijkse brochure Klassiek. Wel kun je bij de kassa van de Doelen nog terecht voor de maandladders. Het actuele programma en het laatste (concert-)nieuws vind je op dedoelen.nl en in de nieuwsbrief van de Doelen. Aanmelden kan hier.  

Stel nu al je programma samen  

Log in op dedoelen.nl en voeg de concerten van jouw keuze toe aan je favorieten door op het hartje te klikken. Zodra de kaartverkoop van start is, kun je je favorieten eenvoudig in het winkelmandje plaatsen, om vervolgens af te rekenen. Let op: het 'favorieten’ van een concert is geen reservering!   

Besteladvies op maat  

Hulp nodig bij het maken van een keuze of het samenstellen van een serie met korting? Maak dan een persoonlijke afspraak. Klik hier voor meer informatie.  

Rotterdams Philharmonisch Orkest  

Let op! Concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest bestel je direct bij het orkest online op rotterdamsphilharmonisch.nl of telefonisch via 010 322 53 22

van 7