BBL LEERLING GASTHEER, GASTVROUW, GASTMENS, NIVEAU 2

Wie wij zijn   
De Doelen is al meer dan een halve eeuw concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresgebouw en feestlocatie. Midden in het centrum van Rotterdam, staat concert- en congresgebouw de Doelen, één van de meest iconische gebouwen van de stad. Met 2.200 zitplaatsen in de Grote zaal is de Doelen één van de grootste concertzalen in Nederland en ontvangen wij jaarlijks 330.000 bezoekers. Hier vinden de meest bijzondere concerten, events, bijeenkomsten en congressen plaats. De Doelen is een levendig, vernieuwend, internationaal podium voor muziek, cultuur en ontmoeting waarin talent zich ontwikkelt en bijdraagt aan de verbondenheid van Rotterdam. 

Dit is waarom we je nodig hebben   
In samenwerking met Zadkine openen wij vanaf september 2024 een restaurant, Studio 3. Hier creëren we een plek waar werken en leren samenkomen. Als zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw/gastmens niveau 3 in ons BBL traject ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een gastvrije service binnen de Doelen. We gaan je meenemen in bedieningstechnieken en het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van serviceverlening aan onze gasten. Dit doe je samen met ervaren collega’s die er naar uitkijken om jou mee te nemen in de wereld van gastvrijheid!

Dit is wat je gaat doen   
Bij de Doelen is geen dag hetzelfde. Gasten komen om te borrelen, te dineren voorafgaand een evenement of concert of om na te genieten. Aan jou de taak om deze gasten te verwelkomen en hen te begeleiden naar hun tafel. Hier begint de gastvrijheids-experience voor de gast! Daarnaast neem jij bestellingen op en beantwoord je vragen over ons menu. Jij kent onze kaart door en door en kan daardoor een goede aanbeveling doen aan de gast. Je serveert de gerechten en dranken en doet dit volgens de geldende serviceprotocollen. Je bent mede-verantwoordelijk voor het netjes houden van het restaurant en zorgt samen met jouw collega’s een vlotte service. Daarnaast houd je in de gaten of er nog genoeg gekoelde dranken klaar staan en wat er nodig is aan voorraad. Gasttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en jij krijgt energie van gasten een avond uit bezorgen en zien vertrekken met een glimlach. We kijken er naar uit om je te ontmoeten! 

Waarom werken bij de Doelen?
Bij De Doelen bieden we je een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Gratis toegang tot evenementen waarbij je tegen gereduceerd tarief ook je vrienden kan meenemen. Je krijgt een salaris volgens het BBL uurloon en bouwt pensioen op via ABP. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor 36 uur, waarbij je 28,8 uur praktijk ervaring opdoet.  

Interesse   
Klik hier en solliciteer op deze functie! Je mag ook altijd even bellen met Sophie Zurhaar (HR adviseur) via 06 266 27 999.    

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, gender en leeftijdscategorieën.