rollerdisco in de iconische hal van de Doelen!

Nog nooit eerder vertoond: rollerdisco in de iconische hal van de Doelen!   

 

Na de eerste zomerse editie van Rollaganza in de Willem Burger Hal neemt het immens populaire rollerdisco event, in samenwerking met Quadsk8, de centrale dansvloer in de hal van het concertgebouw de Doelen over.

Numero Uno 
Oude tijden keerden afgelopen juli terug met de eerste editie van Rollaganza. Het was meteen weer duidelijk, daar in de tot skate rink omgebouwde Willem Burger Hal: Rotterdam is en blijft Skatestad Numero Uno. Tientallen skaters uit Rotterdam maar ook van ver over de grens, kwamen naar de Willem Burger Hal om tot diep in de nacht te dansen en te skaten op de sounds van DJ Funkboy Brian. 

Nieuwe generatie 
Sinds een paar jaar is er een nieuwe generatie skaters opgestaan, een groep die geweldig mixt met de Old School roller disco liefhebbers. Om dit te vieren komt Skate guru en DJ Brian Kanhai van Quadsk8  terug met zijn  Rollaganza, dit maal in de schitterende Hal van de Doelen.

Verwacht jaren ‘80 soul & funk en hedendaagse deep- & soulful house, een uitgiftebalie met huurskates en topcoaches voor beginnende dansers, voor een uitbundige avond op wielen.   

Open: 20:00 - 2:00 
Tickets: €17,50, huur skates €5  
Ingang: Schouwburgplein 50, Rotterdam 3012 CC 

Meer informatie op  dedoelen.nl  


De Doelen
De Doelen Concertgebouw: poppodium, festivalhart, congresruimte én bruisende hotspot. Meer weten over het karakteristieke rijksmonument in het hart van Rotterdam? Bekijk de website van de Doelen voor meer informatie en de concertagenda (www.dedoelen.nl).

van 7