Vineyard zoekt een
sous-chefkok
Wil jij werken op een plek waar cultuur, gastvrijheid en Rotterdamse energie samenkomen?
Midden in het bruisende hart van de stad, tussen concertgangers, congresbezoekers en buurtgenoten? Dan zit je goed bij Vineyard in de Doelen Studio.
De Doelen is al decennialang het kloppend hart van cultureel Rotterdam.
Van klassieke concerten tot jazzoptredens en van internationale congressen tot intieme stadsfestivals.
Jaarlijks verwelkomen we honderdduizenden bezoekers en laten die genieten van een goede koffie, borrelhap, lunch of diner.
Daarom werken we samen met Vineyard: een ervaren horecapartner die in de Doelen Studio én de Doelen Keuken zorgt voor de culinaire beleving.
Vineyard opereert zelfstandig vanuit onze gloednieuwe keuken met hun eigen horecapersoneel.
Als je solliciteert op één van de onderstaande horeca vacatures, kom je in dienst bij Vineyard, maar werk je dagelijks in het iconische gebouw van de Doelen.
Benieuwd naar de twee locaties?
Hier vind je meer info.
Meer weten over Vineyard?
Klik dan hier.
Wat ga je doen als sous-chefkok?
Jij bent net zo gepassioneerd over eerlijke producten als dat wij zijn. Samen met je collega's ben je voornamelijk uitvoerend bezig met de voorbereiding, de bereiding en uitgifte van kwalitatieve en smaakvolle gerechten.
- Samen met je collega's bereiden jullie alle gerechten volgens recept en eigen planning.
- Deze planning van de dagelijkse werkzaamheden maak jij. Ook bestel je alle benodigde artikelen en bewaak je de voorraad.
- Je houdt van en zorgt voor een schone werkomgeving.
- Het begeleiden van leerlingen doe je met veel toewijding en plezier.
- De keukenbrigade kijkt tegen je op en met souplesse leer je het team de kneepjes van het vak.
- Je begeleidt het reilen en zeilen in de keuken, draagt zorg voor de mise-en-place en bent verantwoordelijk voor de banqueting- en event faciliteiten.
- Jij bent het vaste aanspreekpunt voor directe collega’s, leveranciers en natuurlijk: de gasten.
- Wanneer je zelf een klankbord nodig hebt, staat de executive chef van Vineyard Company altijd voor je klaar. Zo werken jullie samen aan de ontwikkeling en vernieuwing van de menukaart.
Wie ben jij als sous-chef?
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld. De borden die jouw keuken verlaten, worden met zoveel liefde in gereedheid gebracht dat iedereen dat proeft.
- Je ontwikkelt jezelf graag en je bent ambitieus. Werk je nu als zelfstandig werkend kok en wil je graag een stap maken? Dat kan bij ons!
- Je bent in staat om snel te schakelen en goed planmatig te werken.
- 100% voorbereiding is voor jou de standaard norm.
- Je bent gedisciplineerd en je hebt oog voor detail.
- Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde SVH-opleiding.
- Ook heb je je leermeester diploma gehaald (absolute pre).
- Jouw norm is minimaal gelijk aan de HACCP.
Wat bieden wij jou?
- Een fulltimebaan, gemiddeld 38 uur per week.
- Wij registreren alle [over]uren.
- Een salaris tussen de € 3000,- en € 3500,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
- Reiskostenvergoeding.
- Mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen met behulp van diverse trainingen en opleidingen.
- Een werkplek waar gezondheid centraal staat: van gezonde lunches tot een bijdrage in sportfaciliteiten.
- Gezellige personeelsborrels en jaarlijks een zomer- en winterfeest.
Zijn wij een match? Ben jij enthousiast geworden en klaar voor deze leuke baan?
Vineyard hoort graag van je! Solliciteer en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan hun team in deze bijzondere omgeving.
Vragen of solliciteren?
Klik hier.