Eerste Medewerker Hospitality Studio's

de Doelen is al meer dan een halve eeuw concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresgebouw en feestlocatie.

Midden in het centrum van Rotterdam, op een steenworp afstand van centraal station, het Oude Westen en de Lijnbaan staat concert- en congresgebouw de Doelen, één van de meest iconische gebouwen van de stad. Met 2.200 zitplaatsen in de Grote zaal is de Doelen één van de grootste concertzalen in Nederland en ontvangen wij jaarlijks 330.000 bezoekers.

 Hier vinden de meest bijzondere concerten, events, bijeenkomsten en congressen plaats. Een multicultureel, multifunctioneel, cultuurhuis en creatieve studio of huiskamer waar muziek en maatschappij samenkomen.

de Doelen is een levendig, vernieuwend, internationaal podium voor muziek, cultuur en ontmoeting waarin talent zich ontwikkelt en bijdraagt aan de verbondenheid van Rotterdam. We willen lokaal geworteld zijn, met internationale allure. Voor alle bezoekers in een open en toegankelijk gebouw waar altijd wat te doen is. de Doelen is voor onze studio’s op zoek naar een

 

Eerste Medewerker Hospitality Studio's

 

Voor ons hospitality team, onderdeel van de afdeling front of house, zoeken wij een gedreven en enthousiaste Eerste Medewerker Hospitality Studio’s. 

Je bent de sleutel tot een onvergetelijke gastbeleving in onze studio’s.  Ben jij een ervaren professional in de horeca, heb je meerdere jaren ervaring in restaurants opgedaan én wil je jouw kennis en passie doorgeven aan de volgende generatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De Doelen is op zoek naar gedreven en inspirerende Eerste medewerker die in het bezit is van het leermeesterdiploma of bereid is deze te willen behalen (3 daagse cursus). Je begeleidt BBL-leerlingen op hun weg naar een succesvolle carrière in de horeca. Als eerste medewerkers bij De Doelen krijg je de unieke kans om jouw expertise en liefde voor het vak over te brengen op enthousiaste leerlingen. Je speelt een cruciale rol in hun ontwikkeling en helpt hen om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Jouw begeleiding maakt het verschil tussen een goede en een geweldige start van hun carrière. Ondertussen run jij de studio en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Van ontvangst tot bar- en restaurant werkzaamheden en het verzorgen van onze gasten, jij hebt het allemaal in de hand.

In Studio 1 draait alles om muziek en gezelligheid. Hier verwelkomen we gasten die komen genieten van een gevarieerde lunchkaart, smakelijke daghap en heerlijke borrelhapjes. Op verschillende dagen komt het podium tot leven met (muzikale) optredens. Dit is de ideale plek voor jou als je een passie hebt voor hospitality, cultuur en muziek.

Studio 3 opent in september en wordt getransformeerd tot een sfeervol restaurant waar concert- en evenementenbezoekers kunnen genieten van een aperitief, een maandelijks wisselend diner of voor een gezellige borrel. Dit is de perfecte plek om jouw talenten te laten schitteren en een onvergetelijke ervaring voor onze gasten te creëren.

Waarom werken bij de Doelen?

Bij De Doelen bieden we je een veelzijdige en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om een cruciale rol te spelen in het creëren van unieke ervaringen voor onze gasten en samen te werken binnen een gedreven team. Wij bieden een marktconform salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot evenementen waarbij je tegen gereduceerd tarief ook je vrienden kan meenemen. Je werkt flexibele uren voor 36 uur per week binnen een werkomgeving waar continu iets gebeurt. Salariëring geschiedt conform de CAO voor Nederlandse Podia, schaal 4.

Werken bij de Doelen is niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een levendige organisatie die continu streeft naar het bieden van een hogere kwaliteit van gastbeleving.

Solliciteer nu!

Wil jij deel uitmaken van ons team en meebouwen aan de toekomst van de Doelen? Stuur je motivatie en CV naar vacature@dedoelen.nl  en overtuig ons van jouw passie en vaardigheden. Je mag ook altijd even bellen of appen  met Sophie Zurhaar (HR adviseur) via 06 266 27 999. Wij kijken uit naar je reactie!

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.