eenmalig schenken

Wil je graag bijdragen aan de Doelen? En geef je liever in één keer een groter bedrag of wil je nergens aan vastzitten? Dan is een eenmalige schenking via een tikkie of via een bankoverschrijving een goede optie. 
 
 

Jouw schenking is, vanwege de culturele ANBI-status van de Doelen, vrijgesteld van schenk- en erfbelasting en komt dus geheel ten goede aan de missie van de Doelen. Benieuwd wat het fiscaal voordeel zou kunnen zijn? Bereken je voordeel op www.anbigift.nl

meer informatie

Eenmalig en op een eenvoudige manier een financiële bijdrage doen, zonder verplichtingen? Maak dan gebruik van een Tikkie. Kies zelf het bedrag.

ik geef een Tikkie!

Liever direct zelf rechtstreeks een bankoverschrijving doen? Dat kan, ons rekeningnummer is:

NL83TRIO0786670193
(t.n.v. Stichting de Doelen Steunfonds)
Als u uw e-mailadres vermeldt in de overschrijving sturen wij u een bedankje.

online geven

Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol. Doneer hier eenmalig snel en gemakkelijk online. Steun ons, zodat wij artiesten kunnen steunen en kunnen blijven steunen. Zodat wij muziek kunnen blijven programmeren en jullie kunnen blijven ontvangen.

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.