bereikbaarheid

De Doelen ligt midden in het hart van Rotterdam, op loopafstand (400 meter) van Rotterdam Centraal Station, trams, metro's en bushaltes. Rondom de Doelen zijn diverse parkeergarages. Zo kun je makkelijk de weg vinden naar ons concertgebouw en congrescentrum.

route en entree

entree concertzalen

De Doelen heeft verschillende ingangen rondom het pand. Hieronder vind je een overzicht met de adressen van de verschillende zalen.

Grote Zaal: Schouwburgplein 50, 3012 CL, Rotterdam
Jurriaanse Zaal: Kruisplein 30, 3012 CC, Rotterdam 
Willem Burger Zaal: Kruisplein 40, 3012CC, Rotterdam 
Eduard Flipse Zaal: Karel Doormanstraat 223, 3012 GH, Rotterdam 

Van Cappellen Zaal: entree via de ingang Grote Zaal
Feestzaal: entree via de ingang Grote Zaal

The Jazz Corner: Schouwburgplein 57, 3012CL, Rotterdam

entree Doelen Studio's

De Doelen Studio's zijn te vinden aan het Schouwburgplein en aan de Karel Doormanstraat. Hieronder het overzicht met de adressen.

Studio 1 de Doelen Studio: Schouwburgplein 57, 3012CL, Rotterdam
Studio 2 de Doelen Art Studio: Schouwburgplein 54, 3012CL
Studio 3 de Doelen Keuken: Schouwburgplein 52, 3012CL
Studio 5 de Doelen Kids Corner: Karel Doormanstraat
Studio 8 de Doelen Stadslab: Karel Doormanstraat

 

openbaar vervoer

De Doelen ligt in het centrum van Rotterdam. Trein, bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand. Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van je voordeur naar de ingang van de Doelen bezoek je 9292.nl

plan je reis

 

P+R

In Rotterdam zijn er speciale P+R terreinen. Deze zijn er om onze stad beter bereikbaar en leefbaarder te maken. Je kunt er gratis je auto of motor parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen.

P+R terreinen

 

Trevvel

Trevvel is een vervoersservice, in regio Rotterdam en Capelle aan den IJssel, voor mensen met een beperking of die moeite hebben met lopen. Ze zorgen ervoor dat je makkelijk van je voordeur naar de ingang van de Doelen kunt komen.

boek een rit

 

parkeren

met de auto

De Doelen ligt midden in het hart van Rotterdam en je kunt er makkelijk met de auto komen. Vanwege drukte in het centrum en zorgen om het milieu raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen. Vooral op vrijdag- en zaterdagavond kan het met de auto wat langer duren rond de spits in het stadscentrum. 

 

parkeren voor gehandicapten

In de Karel Doormanstraat zijn parkeerplekken voor mensen met een handicap. Je kunt meer informatie over de parkeerplaatsen rondom de Doelen vinden op de website van de Gemeente Rotterdam.

parkeeroverzicht

 

voordelig parkeren Q-park Weena

Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand van de Doelen. Als je bij Q-park Weena parkeert hebben we zelfs een speciale aanbieding: je krijgt tussen 20% en 40% korting als je vooraf je parkeerplek reserveert. Zo ben je verzekerd van een parkeerplek en bespaar je meteen een paar euro’s.

Q-park Weena

 

parkeergarage Schouwburgplein

Wil je een parkeerplek reserveren in de parkeergarage van Schouwburgplein I of II? Ga dan naar de website parkereninrotterdam.nl. Daar kun je makkelijk online een plekje regelen voor je auto. 

parkeren Schouwburgplein

 

wegwerkzaamheden Rotterdam

In Rotterdam wordt op veel plekken flink aan de weg gewerkt. Voordat je op pad gaat is het handig om via de website van Rotterdam Bereikbaar even te checken hoe de situatie op dat moment is. Daar vind je de laatste informatie over afsluitingen en de huidige stand van zaken op de wegen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Rotterdam Bereikbaar