Rewşan

Europe Tour 2025
  • za 15 feb ’25
    20:30
    Jurriaanse Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Maak je klaar voor een buitengewone avond, want zangeres Rewşan begint aan haar langverwachte Europese tournee. Afkomstig uit de levendige wereld van Koerdische muziek, heeft Rewşan zichzelf een plekje veroverd met haar betoverende optredens en zielvolle stem.

Terwijl ze het podium betreedt, overbrugt Rewşan de kloof tussen de oude Koerdische cultuur en het hedendaagse muzieklandschap. Ze brengt een fusion die aantrekkelijk is voor een publiek van alle achtergronden. Begeleid door een getalenteerd orkest, zijn de concerten van Rewşan een symfonie van artistieke vaardigheid. Samen weven ze een muzikaal tapijt dat luisteraars naar de kern van het Koerdische erfgoed transporteert, emoties aanwakkert en een gevoel van culturele eenheid ontsteekt.

Dit is jouw kans om getuige te zijn van de magie van een artiest die niet alleen haar wortels viert, maar ook de universele taal van muziek omarmt. Verzeker jezelf nu van tickets voor een betoverend optreden dat een blijvende indruk zal achterlaten in je hart en geest.