nieuws

Jules DEELDER 75 | Echt Rotterdams Erfgoed

Het Rotterdamse icoon: Jules Deelder vierde op zondag 24 november zijn 75ste verjaardag in de Doelen. Het was een bijzondere jubileum-viering te worden.

Lees verder

10 tips voor de decembermaand

In december hebben we voldoende concerten om je echt in die feeststemming te brengen. Soms is het lastig kiezen, daarom verzamelden wij onze 10 hoogtepunten van de maand in dit overzichtelijke lijstje. 

Lees verder
Helena Basilova

Terugblik: Pianonacht 2019

26 oktober 2019

Sfeer was er absoluut, afgelopen zaterdag bij de pianonacht. Met pianomuziek om te luisteren, te dansen en te beleven. Het was een bijzondere avond met een gevarieerd programma. Hier onze highlights van de avond en een Spotify lijstje om nog even na te genieten. 

Lees verder

Stichting de Doelen Steunfonds verwelkomt vier nieuwe bestuursleden

Rotterdam, 1 oktober 2019

Het bestuur van Stichting de Doelen Steunfonds, bestaande uit Jeannette Baljeu, Catharina Bieringa, Steven van Eijck, Roland Teixeira de Mattos en Marianne de Waard (vz.), wordt met ingang van seizoen 2019-2020 uitgebreid met vier nieuwe leden. Karel Peters, Frans van de Noort, Rebecca Sigmond en Timme Geerlof zijn per direct aangesteld. De diverse groep aan toonaangevende professionals belooft een belangrijke bijdrage te leveren aan het huidige bestuur.

Lees verder

ANARCHY IN THE UK

Eind oktober is het zo ver: Halloween Brexit, zoals de Britse kranten het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Gemeenschap noemen. Wat er op die dag precies in de UK gaat gebeuren weet bijna niemand meer, de drama’s volgen elkaar nu zo snel op.

Lees verder

Havenbedrijf Rotterdam verlengt sponsorrelatie met de Doelen

Rotterdam, 1 oktober 2019

Havenbedrijf Rotterdam heeft zijn sponsorrelatie met de Doelen met drie jaar verlengd. De afspraken
staan in het teken van het culturele aanbod van Rotterdam en heeft tot doel om de stad nog
aantrekkelijker te maken.

Lees verder