nieuws

Wat zong je mama vroeger voor je?

Een podcast over de liefde voor muziek, de oorsprong van die liefde en de troost die muziek kan geven. Maar ook de vreugde en ongelooflijke lust tot wild dansen. 
 
Met als eerste gast niemand minder dan saxofoniste Candy Dulfer! 
Lees verder

De Doelen Studio & IFFR

Take a look at our programme during the International Film Festival Rotterdam. Music, food&drink, a movie quiz and more...

Free entrance 
Sun - Wed: 10:00 till midnight
Thu - Sat: 10:00 till 01.00

Lees verder

Maher’s buffet terug in de Doelen Studio!

Vanaf vrijdag 17 januari keert Syrische chef Maher Al Sabbagh terug met zijn smakelijke buffet in de Doelen Studio.

Lees verder

Jules DEELDER 75 | Echt Rotterdams Erfgoed

Het Rotterdamse icoon: Jules Deelder vierde op zondag 24 november zijn 75ste verjaardag in de Doelen. Het was een bijzondere jubileum-viering te worden.

Lees verder
Helena Basilova

Terugblik: Pianonacht 2019

26 oktober 2019

Sfeer was er absoluut, afgelopen zaterdag bij de pianonacht. Met pianomuziek om te luisteren, te dansen en te beleven. Het was een bijzondere avond met een gevarieerd programma. Hier onze highlights van de avond en een Spotify lijstje om nog even na te genieten. 

Lees verder

Stichting de Doelen Steunfonds verwelkomt vier nieuwe bestuursleden

Rotterdam, 1 oktober 2019

Het bestuur van Stichting de Doelen Steunfonds, bestaande uit Jeannette Baljeu, Catharina Bieringa, Steven van Eijck, Roland Teixeira de Mattos en Marianne de Waard (vz.), wordt met ingang van seizoen 2019-2020 uitgebreid met vier nieuwe leden. Karel Peters, Frans van de Noort, Rebecca Sigmond en Timme Geerlof zijn per direct aangesteld. De diverse groep aan toonaangevende professionals belooft een belangrijke bijdrage te leveren aan het huidige bestuur.

Lees verder