zaalplattegronden

Hier vindt u de zaalplattegronden van onze concertzalen. Let op: het aantal beschikbare stoelen en de indeling in rangen kan per concert verschillen. Bestelt u online kaarten voor een geplaceerd concert, dan krijgt u tijdens uw bestelling altijd de juiste zaalplattegrond te zien wanneer u zelf een stoel uitkiest.

Grote Zaal
© Bas Czerwinski
Grote Zaal
Grote Zaal

Plattegrond Grote Zaal

 

De Grote Zaal is ons pronkjuweel. Met 2260 stoelen is dit de grootste akoestische concertzaal van Nederland. Een zaal met een indrukwekkende, ruime entree, statige Port of Rotterdam Foyer met kroonluchters en originele jaren '60 meubilair. En de akoestiek van de Grote Zaal, die is ongekend. Geroemd door musici, pers en bezoekers.

Jurriaanse Zaal
© Simple Studio
Jurriaanse Zaal
Jurriaanse Zaal

Plattegrond Jurriaanse Zaal

 

De Grote Zaal op kleine schaal, dat is de eerste indruk bij het betreden van de Jurriaanse Zaal. De kleine schaal valt overigens wel mee. Er is plaats voor haast 600 bezoekers. Naast vermaarde pianisten, beroemde strijkkwartetten, geweldige fadista's en jazzcombo's, spelen ook kamerorkesten graag in deze zaal. Alle musici roemen de uitstekende akoestiek én het fijne, directe contact met publiek.

Eduard Flipse Zaal
© Jan Hordijk
Eduard Flipse Zaal
Eduard Flipse Zaal

De Eduard Flipse Zaal is onze meest intieme concertzaal. Een zaal zónder podium, publiek zit haast bovenop de musici. Sfeervol, intiem en relaxed, horen we bezoekers en musici regelmatig zeggen over deze zaal. Iedere vrijdagavond wordt onze 'Flip', zoals we de zaal liefkozend noemen, omgetoverd tot Club Doelen, waar de avontuurlijke bezoeker met een cocktail in de hand kan genieten van pop, elektro, jazz en crossover.
Van deze zaal is geen zaalplattegrond beschikbaar: ieder concert is ongeplaceerd, dus de bezoeker kan zelf een plaats uitkiezen.

Willem Burger Zaal
© Hans Tak
Willem Burger Zaal
Willem Burger Zaal

Plattegrond Willem Burger Zaal

 

De Willem Burger Zaal is onze congreszaal: ruim, transparant, strak, modern en gerieflijk. Sporadisch vinden in deze zaal, die plaats biedt aan een kleine 700 bezoekers, ook concerten plaats.