toegankelijkheid

Trevvel (voorheen Vervoer op Maat)

Als u slecht ter been bent en in Rotterdam woont, dan kunt u gebruik maken van Trevvel.

 

Rolstoel of rollator

Alle zalen van de Doelen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In iedere zaal zijn er voldoende rolstoelplaatsen. Mocht u hiervan gebruikt willen maken, geef dit dan bij u bestelling aan bij de Kassa. U krijgt dan een rolstoelplaats toegewezen. Met uw rollator kunt u tot de zaal komen. Tijdens het concert wordt de rollator in de gang geplaatst.
Voor wie slecht ter been is, zijn er rolstoelen verkrijgbaar waarmee u onder begeleiding naar uw plaats kunt gaan. Geef het bij uw bestelling aan als u moeilijk ter been bent. U kunt een rolstoel reserveren via de Kassa van de Doelen via 010 2171717 op ma t/m za tussen 10-18 uur.


Ringleiding voor slechthorenden

In de Grote Zaal en Jurriaanse Zaal is ringleiding beschikbaar door uw hoortoestel of cochleair implantaat op de t-stand te zetten. Bij reserveringen in de Grote Zaal kunt u vooraf contact opnemen met onze Kassa om na te gaan wat de best beschikbare plekken zijn om van de ringleiding gebruik te maken. Dit kan telefonisch via 010 217 17 17 op ma t/m za tussen 10-18 uur of via e-mail.
Sommige hoorapparaten kunnen geen contact maken met de ringleiding. U kunt een afspraak maken met de Technische Dienst van de Doelen om een test te doen in de zaal. U kunt voor een afspraak contact opnemen met hoofd Evenemententechniek Dennis Treuman via e-mail of telefonisch via 010 2171700.
 

Hulphonden

Bent u afhankelijk van een officiële hulphond, dan is deze welkom. Wilt u ons wel vooraf informeren dat u een concert bezoekt met uw hulphond? Dat kan bij de Kassa van de Doelen via 010 2171717 op ma t/m za tussen 10-18 uur of stuur de kassa een e-mail