Voordeelpassen

Naast kortingen op abonnementen en een jongerenkorting zijn er verschillende voordeelpassen die fikse kortingen op concerten geven. Welkom!

Red Sofa Bankpas

Inmiddels meer dan tien jaar geleden introduceerden wij Red Sofa: een symbool voor nieuwe muziek, een symbool voor gastvrijheid en een manier om nieuwe noten - toegegeven, niet altijd de makkelijkste muziek - toegankelijk te maken voor een breed publiek. Met de Red Sofa Bankpas, die u eenmalig voor € 89 aanschaft, kunt u een seizoen lang álle concerten in het genre nieuwe muziek bezoeken. Schaft u de Bankpas aan, dan sturen wij u een maand voor ieder Red Sofa-concert een e-mail waarmee u voor het komende concert uw vrijkaart(en) kunt bestellen.

 

Bekijk hier de Red Sofa-concerten van seizoen 2018-2019.

 

Bestel hier direct uw Red Sofa Bankpas.

 

Voorwaarden Red Sofa Bankpas.

 

Club Doelen Pas

Iedere vrijdagavond toveren we onze Eduard Flipse Zaal om tot Club Doelen. Met een biertje of cocktail in de hand kunt u in deze intieme zaal genieten van crossovers, elektro, pop, jazz en world. Na afloop blijven publiek en musici wat drinken in de Club Doelen bar - de kans om de musici te ontmoeten - en draaien de musici de muziek die zij graag luisteren. 
Met de Club Doelen Pas, die eenmalig € 14 kost, krijgt u op alle Clubavonden korting, met slechts drie concertbezoeken levert de Pas u al een interessant voordeel op.

Bekijk hier de Club Doelen-concerten van seizoen 2018-2019.


Bestel hier direct uw Club Doelen Pas.

 

Meer korting: CJP 

  • Met een CJP krijgt iedereen tot 30 jaar in het hele land korting op cultuur. Bij de Doelen is de CJP maandpas verkrijgbaar, die online kan worden ingewisseld voor de enige echte jaarpas van CJP. Verkrijgbaar aan de Kassabalie, Schouwburgplein 50.