series, flex serie en red sofa

Veelgestelde vragen over het bestellen van en betalen voor tickets. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de Kassa. 

wat is een serie?

Een serie bestaat uit een reeks concerten samengesteld door onze programmeurs. Alle series vindt u hier. 

wat is een flex serie?

Een flex serie is een serie die u zelf samenstelt. Een flex serie is een aankoop van minimaal vier losse concerten tegelijk. U profiteert niet alleen van 15% korting op de totaalprijs van uw bestelling, maar u kunt ook de rest van het seizoen gebruik maken van de 15% kortingsprijs op concerten uit de eigen programmering van de Doelen en/of het Rotterdams Philharmonisch Orkest .

hoe annuleer ik een Red Sofa ticket?

U kunt uw tickets bij de Kassa annuleren. 

hoe bestel ik een Red Sofa ticket op een andere naam?

Uw pas is gekoppeld aan uw persoonlijke account. Indien u voor twee personen wilt bestellen kunnen wij de andere pas aan uw account koppelen. In dit geval kunt u voortaan met úw account 2 plaatsen boeken via de website.  

hoe reserveer ik een Red Sofa concert?

Nog niet ingelogd?

Log in met met het account waarmee de pas(sen) zijn besteld. Alleen de hoofdbesteller kan kaarten bestellen.

Bent u (al) ingelogd?

Controleer of onder uw naam en e-mailadres Red Sofa Bankpas staat. Uw gegevens verschijnen als u op het groene bolletje klikt. 

Tussen de haakjes staat het aantal passen dat u heeft aangeschaft. Controleer welk seizoen achter de Bankpas staat. Staat hier niet het huidig seizoen in, log dan uit en vervolgens opnieuw in.

  • Ga naar het Red Sofa concert van uw keuze
  • Voeg het concert toe aan uw Winkelmandje
  • Klik op selecteer plaatsen
  • Selecteer het aantal stoelen
  • Klik op bevestigen
  • Klik vervolgens op verder om af te rekenen.
     

   

tot wanneer kan ik online series kopen?

Series kunnen worden besteld tot het eerste concert uit de serie begonnen is. Daarna kunnen de concerten alleen los worden besteld en niet meer in serieverband. Kaarten kunnen online tot aanvang van het concert worden gekocht.