Steun de Doelen

De Doelen, icoon in stad Rotterdam. Dé plek voor internationale programmering, bijzondere ontmoetingen, diversiteit en kwaliteit. Reikt uw interesse verder dan concertbezoeken? U kunt actief bijdragen aan bijzondere initiatieven van de Doelen. Uw betrokkenheid als donateur of sponsor kan een wereld van verschil maken. Of het nu gaat om ondersteuning van bijzondere programmering of projecten in educatie en talentontwikkeling, u helpt ons om verder te ontwikkelen. Wilt u de Doelen steunen? Wij willen u graag leren kennen en meer vertellen over de mogelijkheden. Een nadere verbintenis kan op meerdere wijzen, bijvoorbeeld als donateurparticulier begunstiger, testamentair schenker of bedrijfspartner.

Stichting de Doelen Steunfonds

Deze stichting werft financiële bijdragen ten behoeve van de instandhouding, het onderhoud en de vernieuwing van het gebouw en de programmering van de Doelen. Lees meer.

Donateurs

Als Donateur beleeft u de Doelen van nog dichterbij. U investeert direct in de toekomst de Doelen. U bepaalt zelf de hoogte van uw bijdrage. Lees meer.


Particuliere giften

Onze Patronen, Schutters en Gouden Cirkel leden bieden meerjarige ondersteuning voor initiatieven in educatie, talentontwikkeling en de innovatie van programmering. Lees meer

Nalaten

Als liefhebber van muziek kunt u veel betekenen voor het doorgeven aan de volgende generatie. U kunt ons helpen om ook om in de toekomst hoogwaardig aanbod te blijven bieden. Lees meer.

Corporate sponsoring

Een sponsor- of partnership met de Doelen geeft bedrijven de mogelijkheid om hun verbintenis met Rotterdam te vergroten, maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen en de band met relaties te verdiepen. We gaan graag met bedrijven in gesprek om samen tot een win-win partnership te komen. Maatwerk is ons uitgangspunt. Lees meer.

Begunstigers Jubileum de Doelen

Begunstigers vernieuwing Grote Zaal

Begunstigers de Doelen

Fondsen

Dankzij de steun van begunstigers kan de Doelen een toonaangevend, laagdrempelig en vernieuwend muziekpodium zijn en blijven, met aandacht voor muziekeducatie, jong talent en innovatieve-internationale-programmering van het allerhoogte niveau.

De Doelen en Stichting de Doelen Steunfonds bedanken alle Donateurs, Schutters en Patronen voor hun belangeloze bijdragen aan de instandhouding, het onderhoud en de vernieuwing van het gebouw en de programmering van de Doelen.

Begunstigers speciale projecten en bijzondere programmering

Benieuwd naar wat uw fiscaal voordeel kan zijn? Dat kan!
Bereken uw voordeel met de rekenmodule op www.anbigift.nl/dedoelen.

Ja, ik word begunstiger van de Doelen Steunfonds!

Incasso per *