bereikbaarheid

De Doelen ligt in het hart van Rotterdam, op korte loopafstand van Rotterdam CS, tram, metro en bushaltes. Rondom de Doelen zijn diverse parkeergarages.

ligging

entree concertzalen

Adres entree Grote Zaal: Schouwburgplein 50
Adres entree Jurriaanse Zaal: Kruisplein 30
Adres entree Willem Burger Zaal: Kruisplein 40
Adres entree Eduard Flipse Zaal: Karel Doormanstraat 223

openbaar vervoer

De Doelen ligt in het centrum van Rotterdam. Trein, bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand. Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van uw voordeur naar de ingang van de Doelen bezoekt u 9292.nl.

met de auto

De Doelen ligt middenin het centrum van Rotterdam en is ook per auto goed bereikbaar. Vanwege drukte en het centrum en vanuit milieu-aspect adviseren wij onze bezoekers per openbaar vervoer te komen. Houd met name op vrijdag- en zaterdagavond rekening met extra reistijd per auto vanwege drukte in het centrum van de stad.

parkeren en parkeerkaarten

In de directe omgeving van de Doelen bevinden zich verschillende parkeergarages. Voorafgaand aan uw concertbezoek met korting een parkeerkaart boeken kan via parkereninrotterdam.nl.

Parkeergarages de Doelen

P+R: voordelig parkeren

Een voordelige en gemakkelijke manier van parkeren is op een P+R-terrein aan de rand van de stad. Op een P+R-terrein kunt u uw auto of motor parkeren en verder reizen met het openbaar vervoer. Bekijk hier een overzicht van de P+R-terreinen in Rotterdam.

wegwerkzaamheden centrum Rotterdam

Op verschillende plekken in Rotterdam vinden intensieve wegwerkzaamheden plaats. Onder meer de Maastunnel en Coolsingel zijn beperkt of helemaal niet toegankelijk voor verkeer. De Maastunnel is inmiddels weer geopend, maar er zijn 's nachts werkzaamheden ingepland. Kijk voor vertrek voor de actuele situatie en afsluitingen op: www.rotterdamonderweg.nl