De Doelen zoekt een daadkrachtig Hoofd Horeca met innovatieve blik! 


Over de Doelen
De Doelen is al 50 jaar als concertgebouw, poppodium, festivallocatie, congresgebouw én Rijksmonument een belangrijke speler in het hart van Rotterdam. In het iconische pand is veelvuldig (muziek)geschiedenis geschreven. In ons gebouw vinden jaarlijks zo’n 1.000 evenementen plaats, met in totaal ruim 500.000 bezoeken. 

Wij realiseren jaarlijks een internationaal programma van concerten met o.a. klassieke muziek, cross-overs, pop en jazz. Met als basis het roemruchte verleden presenteren we vanuit de recent ingeslagen weg een sprankelend toekomstperspectief. Want de Doelen is een levend instituut dat meer dan ooit verbinding met de stad en haar zeer diverse bewoners wil leggen.

Jouw missie
Op horecagebied wordt bij de Doelen flink ingezet op verdere ontwikkeling. We willen nog beter aan de vragen en wensen van onze bezoekers en huurders voldoen en daarnaast onze programma’s vervolmaken met passend horeca aanbod. Daartoe ontwikkelen we een toegespitst, onderscheidend F&B assortiment. Om deze reden is er een nieuwe zelfstandige horeca afdeling opgezet, die valt onder de verantwoordelijkheid van het nieuwe Hoofd Horeca.  

Het Hoofd Horeca geeft sturing aan deze afdeling Horeca (13 fte + 46p aan oproepkrachten) en is eindverantwoordelijk voor het strategisch en duurzame (!) beleid. Hij/zij is innovatief en creatief binnen de gestelde financiële kaders en vervult een cruciale rol in het vergroten van de uitstraling en de gastvrijheid richting de bezoekers van de Doelen.  

Kortom; een stevige, verantwoordelijke rol in de verdere ontwikkeling van de afdeling Horeca en Hospitality van de Doelen!

Jij…

  • houdt van lekker eten en drinken en van muziek;
  • houdt van bouwen aan iets nieuws;
  • toont lef en overtuigingskracht;
  • bent creatief, besluitvaardig en oplossingsgericht;
  • hebt aantoonbare leiderschapskwaliteiten en minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende rol binnen de horeca;
  • hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • bent in het bezit van de bij de functie horende horeca certificaten (waaronder tenminste Sociale Hygiëne en BHV);
  • bent communicatief zeer vaardig;
  • hebt een sterke affiniteit met duurzaamheid
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • bezit cijfermatig inzicht;
  • bezit kennis van Mplus kassasysteem en Poolmanager roostersysteem (is een pré)
  • bezit meer dan basiskennis van MS Office en specifiek Excel
  • hebt een groot horeca / catering netwerk in Rotterdam (is een pré) 

 

Wat biedt de Doelen

  • een jaarcontract met 1 maand proeftijd met uitzicht op een vaste functie;
  • inschaling volgens CAO Nederlandse Podia schaal 9;
  • 8% vakantiegeld;
  • eindejaaruitkering;
  • een collectieve pensioenregeling (ABP);
  • keuze uit deelname aan collectieve verzekeringen;
  • kansen en mogelijkheden om je binnen een cultureel icoon van Rotterdam te ontwikkelen;
  • de mogelijkheid om concerten en evenementen te bezoeken.

Selectieprocedure
Voldoe je aan de eisen en is je interesse gewekt om als Hoofd Horeca bij de Doelen te werken? Reageer dan middels een motivatiebrief en cv vóór 20 maart 2020 naar: vacature@dedoelen.nl o.v.v. Hoofd Horeca. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Heb je vragen? Neem telefonisch contact op met Brenda Cumaunang (HR Manager) via 010- 2171719.

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën.

 

 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren. meer informatie…

cookie instellingen