uw concertbezoek

Een bezoek aan de Doelen is een compleet uitje. Uitgebreid dineren, borrelen, of brunchen, luxe overnachten, shoppen, alles kan onder (bijna) één dak.

eten en drinken

 

pauzedrankje

Bij veel concerten is een drankje (koffie, thee, fris, bier of wijn) in de pauze bij uw kaartje inbegrepen. Deze regeling geldt niet bij concerten van externe organisatoren zoals de zondagochtendconcerten van Hanson. Indien een drankje is inbegrepen, dan staat dit op uw toegangskaart vermeld.

het Doelenmenu in de Stadsbrasserie

In de Stadsbrasserie, gevestigd in de Doelen, bieden we onze bezoekers het exclusieve Doelenmenu. Een heerlijk driegangendiner dat u via de Doelen met korting reserveert. Ook voor lunch, brunch of een lekkere borrel voor of na het concert kunt u in de Stadsbrasserie terecht. 

Doelenmenu reserveren 

Het Doelenmenu kan tot een dag voor het concert worden gereserveerd. 

overnachten

De Doelen is via een loopbrug verbonden met het vijfsterren Rotterdam Marriott Hotel. Maak van uw concertbezoek een echt uitje en blijf lekker logeren.
Via Rotterdam Tourist Information kunt u informatie over andere hotels in het centrum van Rotterdam vinden.

de Doelen Winkel

In de Doelen Winkel aan Schouwburgplein 50 kunt u terecht voor de leukste muzikale cadeaus en typisch Rotterdamse producten. Ook verzorgt de Doelen Winkel regelmatig cd-verkoop met signeersessies met musici rondom concerten. de Doelen Winkel is geopend op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

meer weten over muziek

Wie meer weet over de muziek die wordt gespeeld, geniet er op een andere manier van, is onze mening. Daarom bieden wij onze bezoekers veel extra informatie over de muziek die klinkt, zoals gratis programmatoelichtingen, inleidingen, nabesprekingen door experts, meet & greets met de musici om hen het hemd van het lijf te vragen, luistercursussen en workshops.

ontmoetingspunt

Vindt u het leuk om in de pauze van Grote Zaal-concerten andere muziekliefhebbers te ontmoeten? Kom dan naar het ontmoetingspunt in de foyer, waar altijd iemand is voor een praatje of het uitwisselen van ervaringen. 

de Doelen Studio

Overdag een koffiebar, hang-out, flexplek, boekenclub. ’s Avonds de plek voor live jazz, karaoke, hiphop en behind the scenes talks met artiesten en concertinleidingen. Woensdagmiddag is vooral voor kids, zondag voor film- en boekenliefhebbers.

de Doelen Studio is geopend van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. 

Bekijk hier het programma. 

kunst in de Doelen

Is het u al eens opgevallen dat in de Doelen kunst niet alleen klinkt in de concertzalen, maar kunst ook te bezichtigen is in de foyers van het gebouw? Graag laten we u kennismaken met de vele bijzondere en kostbare kunstwerken die de Doelen rijk is. Informatie over de kunstwerken vindt u op deze kunstroute. Bezoek www.dedoelen.nl/kunst voor uitgebreidere informatie over de werken. Geniet in de Doelen niet alleen van muziek, maar ook van beeldende kunst!

zaalplattegrond

Het aantal beschikbare stoelen en de indeling in rangen kan per concert verschillen. Bestelt u online tickets voor een geplaceerd concert, dan krijgt u tijdens uw bestelling altijd de juiste zaalplattegrond te zien wanneer u zelf een stoel uitkiest.

nieuwe bewegwijzering van de Grote zaal

Met een oppervlakte van 35.000m2 is het vinden van de juiste weg in de Doelen soms best lastig. Om uw bezoek nog aangenamer te maken is er een nieuw routing ontwikkeld. 

naar de zaalplattegronden