De Doelen is een dynamisch bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid. Als een van de drukst bezochte podia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz. Als congresgebouw is de Doelen een belangrijke speler op de nationale en internationale congres- en evenementenmarkt, waarbij optimale dienstverlening voorop staat.

De afdeling Kassa speelt een grote rol in de bijdrage aan deze optimale dienstverlening, omdat zij het eerste punt van kennismaking is met onze (potentiële) bezoeker. Hetzij fysiek, via de telefoon of online.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerker Kassa (oproepkracht)


De afdeling, waar kom je te werken?
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Marketing en Communicatie - onderdeel Kassa. De Kassa is verantwoordelijk voor de verkoop van plaatsbewijzen en de reserveringen van alle betaalde en onbetaalde voorstellingen en concerten. Verkoop van toegangskaarten gebeurt fysiek, telefonisch en online. De Kassa is hiermee tevens verantwoordelijk voor de klantenservice en webcare.

Jouw rol en kerntaken
Als medewerker Kassa ben je verantwoordelijkheid voor een optimale dienstverlening voor publiek van de Doelen. Je draagt zorg voor de reserveringen, kaartverkoop, informatie over voorstellingen, hoogwaardige klantenservice en de verkoop van cadeauartikelen en cd’s in de Doelenwinkel.

Eisen

• MBO of HBO/WO studenten die graag in de culturele sector willen bijverdienen
• Ervaring in een soortgelijke functie binnen een theater, concert- of congresgebouw De medewerker Kassa die wij zoeken is flexibel inzetbaar. De werktijden zijn onregelmatig en je zal ook vaak ‘s avonds en in het weekend worden ingezet. De inzetbaarheid is seizoensgebonden, waardoor je in de zomerperiode minder ingeroosterd zult worden.

Wensen
Kennis van Ticketmatic is een prePersoonlijkheid en competenties
- flexibel
- dienstverlenend / klantvriendelijk
- communicatief
- accuraat
- affiniteit met het concertproduct
- goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Een afwisselende baan voor 8-16 uur in de week op oproepbasis. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving bij een van de drukst bezochte muziekpodia van Nederland. Salariëring geschiedt conform de CAO voor de Nederlandse Podia.

Je werkt samen in een team van 9 personen.

Reageren
Stuur een motivatiebrief en CV voor 21 februari 2019 naar vacature@dedoelen.nl o.v.v. Medewerker Kassa. Heb je vragen over deze positie? Neem dan contact op met Brenda Cumaunang, HR Manager via 06-43227881.