De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw en een state-of-the-art congresgebouw. In deze combinatie van twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland. Een enerverend, dynamisch bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid.

 

Als een van de belangrijkste en drukst bezochte muziekpodia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz. Als congresgebouw is de Doelen een belangrijke speler op de nationale en internationale congres- en evenementenmarkt, waarbij optimale dienstverlening voorop staat.

 

De afdeling Kassa speelt een grote rol in de bijdrage aan deze optimale dienstverlening, omdat zij het eerste punt van kennismaking is met onze (potentiële) bezoeker. Hetzij fysiek, via de telefoon of online.

 

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

 

Coördinator Kassa

 

De afdeling, waar kom je te werken?
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Marketing en Communicatie - onderdeel Kassa.
De Kassa is verantwoordelijk voor de verkoop van plaatsbewijzen en de reserveringen van alle betaalde en onbetaalde voorstellingen en concerten. Verkoop van toegangskaarten gebeurt fysiek, telefonisch en online. De Kassa is hiermee tevens verantwoordelijk voor de klantenservice en webcare.

 

Jouw rol
Als Coördinator Kassa draag je de verantwoordelijkheid voor (door)ontwikkeling en aansturing van de afdeling Kassa teneinde een optimale dienstverlening voor publiek en organisatoren van de Doelen.

Je draagt zorg voor beheer en organisatie van de onderdelen reserveringen, kaartverkoop, informatie over voorstellingen, klantenservice en webcare, welke onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

 

Je draagt een wezenlijke bijdrage aan innovatieve ticketing en marketing door jouw inzicht, kennis en (technische) ervaring in kaartverkoopsystemen.

 

Je werkt nauw samen met de afdelingen: Marketing & Communicatie, Financiële Administratie, Programmering, Events & Facilities, Culturele Werving, Directie secretariaat en Relatiemanagement om de verkoopstrategie, klantenservice en webcare naar een hoger plan te brengen. Je stuurt de medewerkers kassa (8p) en de coördinator winkel (1p) aan.

 

Jouw kerntaken
- Op de hoogte blijven en houden van actuele ontwikkelingen in de verschillende werk- en vakgebieden
- Je draagt een wezenlijke bijdrage aan innovatieve ticketing en marketing door jouw inzicht, kennis en (technische) ervaring in kaartverkoopsystemen
- Organisatie, aansturing en ontwikkeling van de afdeling en de medewerkers
- Je draagt zorg voor de kwantitatieve en kwalitatieve personele bezetting en denkt pro-actief mee over eventuele verbeterpunten op dit vlak
- Je levert pro-actief een bijdrage aan een hoogwaardige klantenservice en webcare
- Je beheert activiteiten met betrekking tot de verkoop van kaarten en abonnementen en levert pro-actief een bijdrage aan nieuwe verkoopstrategieën

 

Eisen
- afgeronde HBO opleiding
- ervaring in een soortgelijke functie binnen een theater, concert- of congresgebouw
- leidinggevende ervaring of in ieder geval capaciteit
- ervaring met (verbetering op of implementatie van) klantenservice en webcare
- technische kennis met betrekking tot ticketsystemen

 

Wensen
- kennis van Ticketmatic is een pre
- kennis van aansluiting met Peppered/website is een pre

 

Persoonlijkheid en competenties
- integer
- flexibel
- dienstverlenend / klantvriendelijk
- communicatief
- accuraat
- affiniteit met het concertproduct
- heeft humor
- sterk organisatievermogen
- overtuigend kunnen optreden
- goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wij bieden
Een afwisselende baan voor 32 uur in de week. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving bij een van de drukst bezochte muziekpodia van Nederland. Salariëring geschiedt conform de CAO voor de Nederlandse Podia. Wij bieden een jaarcontract met 1 maand proeftijd.

 

Reageren
Stuur een motivatiebrief en CV voor 14 januari 2019 naar vacature@dedoelen.nl o.v.v. Coördinator Kassa. Heb je vragen over deze positie? Neem dan contact op met Brenda Cumaunang, HR Manager via 06-43227881.

 

© De Doelen

powered by Peppered