De afdeling Kassa is het eerste punt van kennismaking met onze (potentiële) bezoeker, hetzij fysiek, via de telefoon of online. Deze afdeling speelt dan ook een grote rol in de bijdrage aan de optimale dienstverlening die de Doelen nastreeft.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Kassa (oproepkracht) per september 2019


De afdeling, waar kom je te werken?
Je maakt deel uit van de afdeling Marketing en Communicatie - onderdeel Kassa. De Kassa is verantwoordelijk voor de verkoop van plaatsbewijzen en de reserveringen van alle betaalde en onbetaalde voorstellingen en concerten. Verkoop van toegangskaarten gebeurt fysiek, telefonisch en online. De Kassa is hiermee tevens verantwoordelijk voor de klantenservice en webcare.

Jouw rol en kerntaken
Als medewerker Kassa ben je verantwoordelijkheid voor een optimale dienstverlening voor publiek van de Doelen. Je draagt zorg voor de reserveringen, kaartverkoop, informatie over voorstellingen, hoogwaardige klantenservice en de verkoop van cadeauartikelen en cd’s in de Doelenwinkel.


Eisen
• MBO of HBO/WO-studenten die graag in de culturele sector willen bijverdienen
• Ervaring in een soortgelijke functie binnen een theater, concert- of congresgebouw


De medewerker Kassa die wij zoeken is flexibel inzetbaar. De werktijden zijn onregelmatig en je zal ook vaak ’s avonds en in het weekend worden ingezet. De inzetbaarheid is seizoensgebonden, waardoor je in de zomerperiode minder ingeroosterd zult worden.

Wensen
Kennis van Ticketmatic is een pre


Persoonlijkheid en competenties
- flexibel
- dienstverlenend / klantvriendelijk
- communicatief
- accuraat
- affiniteit met het concertproduct
- goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Wij bieden
Een afwisselende baan voor 8-16 uur in de week op oproepbasis. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving bij een van de drukst bezochte muziekpodia van Nederland. Salariëring geschiedt conform de CAO voor de Nederlandse Podia.


Je werkt samen in een team van 9 personen.


Wij willen graag een afspiegeling zijn van de stad Rotterdam en werken daarom actief aan een divers team. Wij bieden een fantastische functie in een inspirerende omgeving.


Reageren
Reacties met motivatie en cv graag vóór 14 juni 2019 o.v.v. Medewerker Kassa naar: vacature@dedoelen.nl Heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR assistant, Wissam Abbou via 010 2171719.