zakelijke giften

Doelen biedt een unieke ambiance om de band met uw relaties te versterken, nieuwe contacten te leggen en uw organisatie onderscheidend te profileren. De Doelen is de perfecte plaats voor het organiseren van bijzondere evenementen, ontvangsten, congressen en vergaderingen. Een plek dus in de stad waar vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven zich thuis voelen. Oók als bedrijfspartner, want dat biedt een bijzondere manier om u en uw bedrijf te profileren. De Doelen als culturele hotspot waar u uw relaties kan verwelkomen en trakteren, waar heel informeel nieuwe contacten en verbindingen kunnen worden gelegd.  Waar uw organisatie de kans heeft een blikvanger te zijn en samen met de Doelen onze activiteiten naar een hoger plan te tillen.

In onze partnerschappen houden wij rekening met de uiteenlopende wensen, ambities, karakters en budgetten van onze potentiele partners. Eén ding hebben alle proposities gemeen: ze vormen een solide basis voor een vruchtbare samenwerking. Graag willen wij met u van gedachten wisselen over een voorstel dat naadloos aansluit bij de behoefte en de aard van uw organisatie.

Voor meer informatie over een partnerschap met de Doelen, kunt u contact opnemen.

010-2177907
steun@dedoelen.nl

help je mee met het opknappen van onze stoelen? 


Nirvana die het podium verbouwde; Melanie Safka, aka The First Lady of Woodstock die ons terugbracht naar 1969; Patricia Kopatchinskaja, met de bijnaam ‘vaatje buskruit’. Kortom, iedereen genoot vanaf zijn stoel van deze en vele andere grote namen op het podium van de Jurriaanse Zaal. Na vele jaren is het tijd om het comfort te verhogen. 


ontdek meer

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.