Stichting de Doelen Steunfonds

wat is het steunfonds? 

Stichting de Doelen Steunfonds werft voor de Doelen financiële giften van zowel particulieren als bedrijven. Middels deze gift helpt u mee om van de Doelen een duurzame plek te maken waar iedereen zich welkom voelt en waar je het beste van de Rotterdamse, Nederlands en internationale muziek hoort. Het concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresruimte, bruisende hotspot én karaktervol rijksmonument in het hart van Rotterdam.

waar komt uw gift terecht?

Giften van bedrijven en particulieren geven de ruimte om te investeren in:

  1. Educatieprogramma’s;
  2. Talentontwikkelingsprojecten;
  3. Innovatieve programmering.

word begunstiger

U kunt de Doelen steunen door begunstiger te worden van het Doelen Steunfonds. U kunt ons op meerdere manieren helpen, zowel bedrijfsmatig als particulier. Met een groot- of klein budget en eenmalig, eenjarig of langdurig. 

fiscale voordelen

Benieuwd wat uw fiscaal voordeel zou kunnen zijn? Bereken uw voordeel op www.anbigift.nl. Voor de meest actuele informatie over de geefwet verwijzen wij u graag naar de website van de belastingdienst. 

meer informatie

download formulier voor een periodieke gift (.pdf)

help je mee met het opknappen van onze stoelen? 

Nirvana die het podium verbouwde; Melanie Safka, aka The First Lady of Woodstock die ons terugbracht naar 1969; Patricia Kopatchinskaja, met de bijnaam ‘vaatje buskruit’. Kortom, iedereen genoot vanaf zijn stoel van deze en vele andere grote namen op het podium van de Jurriaanse Zaal. Na vele jaren is het tijd om het comfort te verhogen. 

ontdek meer

contactgegevens 

Heeft u vragen over het doneren aan de Doelen? Of wilt u eerst vrijblijvend iemand spreken? Zou u op een andere manier de Doelen willen helpen, of steunt u bij voorkeur een specifiek project? Neem dan contact op via

 

010-2177907

steun@dedoelen.nl

bestuur Stichting de Doelen Steunfonds

Mevrouw Marianne de Waard-Preller, voorzitter
Mevrouw Jeannette Baljeu
Mevrouw Catharina Bieringa-de Jong, secretaris
De heer Steven van Eijck
De heer Roland Teixeira de Mattos
De heer Karel Peters
De heer Frans van de Noort
De heer Timme Geerlof

ontmoet de bestuursleden 

meer informatie

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.