zaalplattegronden

Het aantal beschikbare stoelen en de indeling in rangen kan per concert verschillen. Bestelt u online tickets voor een geplaceerd concert, dan krijgt u tijdens uw bestelling altijd de juiste zaalplattegrond te zien wanneer u zelf een stoel uitkiest.

let op!

In de 1,5 meter samenleving is alles een beetje anders, ook hoe u de zaal binnenloopt. Tenzij anders aangegeven zijn alle concerten ongeplaceerd. Ontdek hieronder welke ingangen van de Grote Zaal u kunt gebruiken. De ingangen worden ook op uw ticket genoteerd. 

plattegrond van de Grote Zaal

plattegrond Grote Zaal
© Bas Czerwinski
plattegrond Grote Zaal
De Grote Zaal is ons pronkjuweel. Met 2139 stoelen is dit de grootste akoestische concertzaal van Nederland. Een zaal met een indrukwekkende, ruime entree, statige Port of Rotterdam Foyer met kroonluchters en originele jaren '60 meubilair. En de akoestiek van de Grote Zaal, die is ongekend. Geroemd door musici, pers en bezoekers.
plattegrond Jurriaanse Zaal
© Simple Studio
plattegrond Jurriaanse Zaal
De Grote Zaal op kleine schaal, dat is de eerste indruk bij het betreden van de Jurriaanse Zaal. De kleine schaal valt overigens wel mee. Er is plaats voor haast 600 personen. Naast vermaarde pianisten, beroemde strijkkwartetten, geweldige fadista's en jazzcombo's, spelen ook kamerorkesten graag in deze zaal. Alle musici roemen de uitstekende akoestiek én het fijne, directe contact met publiek.
plattegrond Willem Burger Zaal
© Hans Tak
plattegrond Willem Burger Zaal
De Willem Burger Zaal is onze congreszaal: ruim, transparant, strak, modern en gerieflijk. Sporadisch vinden in deze zaal, die plaats biedt aan een kleine 700 bezoekers, ook concerten plaats. 

De plattegrond volgt spoedig.
Eduard Flipse Zaal
© Maarten Laupman
Eduard Flipse Zaal
De Eduard Flipse Zaal is onze meest intieme concertzaal. Een zaal zónder podium, publiek zit haast bovenop de musici. Sfeervol, intiem en relaxed, horen we bezoekers en musici regelmatig zeggen over deze zaal. Iedere vrijdagavond wordt onze 'Flip', zoals we de zaal liefkozend noemen, omgetoverd tot club Doelen, waar de avontuurlijke bezoeker met een cocktail in de hand kan genieten van pop, elektro, jazz en crossover. Van deze zaal is geen zaalplattegrond beschikbaar: ieder concert is ongeplaceerd, dus iedereen kan zelf een plaats uitkiezen.

De plattegrond volgt spoedig.

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.