podiumbegeleiding

de Doelen zoekt stagemanagers (oproepbasis)

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.

Hierom hebben we jou nodig 
Als stagemanager ben je de oren en ogen op en rondom het podium tijdens concerten, festivals en andere activiteiten in de Doelen. De stagemanager is de schakel tussen de dienstdoende manager, technici en musici. Je zorgt er onder andere voor dat het podium speelklaar is, assisteert bij changementen en draagt zorg voor de gehele backstage ervaring. Je bent het gezicht achter de schermen en een uitstekende host voor artiesten.

Taken en verantwoordelijkheden
De stagemanager houdt zich bezig met de volgende taken:

  • hij/zij is het gastvrije gezicht voor de musici backstage en draagt zorg voor de ontvangst en begeleiding van artiesten;
  • hij/zij is verantwoordelijk voor de (back)stage en kleedkamers van de Doelen in de uren voorafgaand en tijdens het concert;
  • start het concert op in overeenstemming met zowel de collega’s van de Doelen als de musici;
  • draagt zorg voor changementen en hand-en-spandiensten ten behoeve van het evenement;
  • verzorgt de hospitality voor de musici zowel op het podium als in de kleedruimtes en Artiestenfoyer

Wat verwachten we van jou  
Wij zoeken een stagemanager die servicegericht is en goed onder hoge/tijdsdruk kan werken. Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een gastheer/-vrouw in hart en nieren, hebt een hands-on mentaliteit en het is voor jou geen probleem om allerlei hand- en spandiensten te verrichten ten behoeve van het concert. We zijn op zoek naar een collega met een pro-actieve houding, die een anticiperende blik heeft op de benodigdheden backstage.

Affiniteit met muziek is een must en affiniteit met klassieke muziek is een pré. 
Je bent flexibel in te zetten; minimaal 3 avonden doordeweeks en 1 dag(deel) in het weekend.

Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden een uitdagende en dynamische functie binnen de Doelen. Een unieke kans om de bedrijvigheid on & off stage rond onze concerten en festivals mee te maken.
Salariëring vindt plaats conform de CAO Nederlandse Podia. 
De werkzaamheden vinden veelal plaats in de avonden doordeweeks en in de weekenden. 
Het dienstverband is in eerste instantie op oproepbasis, waarbij de uren in overleg worden vastgesteld. De baan zal minimaal 16 uur per week in beslag nemen, zowel overdag als in de avonden en in het weekend.

Interesse in deze functie?
Reacties met motivatie en cv graag naar: vacature@dedoelen.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Sophie Zurhaar (HR adviseur) via 06-20973099.