de Doelen zoekt Podiumbegeleiders (oproepbasis)


De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, geslacht en leeftijdscategorieën.


Hierom hebben we jou nodig
Als podiumbegeleider ben je de oren en ogen op en om het podium tijdens concerten en festivals in de Doelen. De podiumbegeleider is de schakel tussen de eventmanager, technici, publieksmedewerkers en de musici. Je zorgt er onder andere voor dat het podium speelklaar is, assisteert bij changementen en draagt zorg voor de gehele backstage. Je bent bovenal een uitstekende gastheer/gastvrouw voor de musici.


Taken en verantwoordelijkheden
De podiumbegeleider houdt zich bezig met de volgende taken:
• hij/zij is verantwoordelijk voor de (back)stage en kleedkamers van de Doelen in de uren voorafgaand en tijdens het concert
• start het concert op in overeenstemming met zowel de collega’s van de Doelen als de musici
• draagt zorg voor changementen en hand-en-spandiensten ten behoeve van het evenement
• verzorgt de hospitality voor de musici zowel op het podium als in de kleedruimtes en Artiestenfoyer


Wat verwachten we van jou  
Wij zoeken een podiumbegeleider die servicegericht is en goed onder hoge/tijdsdruk kan werken. Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een gastheer/-vrouw in hart en nieren, hebt een hands-on mentaliteit en het is voor jou geen probleem om allerlei hand- en spandiensten te verrichten ten behoeve van het concert.

Affiniteit met muziek is een must en affiniteit met klassieke muziek is een pré.
Je bent flexibel in te zetten; minimaal 3 avonden doordeweeks en 1 dag(deel) in het weekend.


Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden een uitdagende en dynamische functie binnen de Doelen. Een unieke kans om de bedrijvigheid on & off stage rond onze concerten en festivals mee te maken.
Salariëring vindt plaats conform de CAO Nederlandse Podia.
De werkzaamheden vinden veelal plaats in de avonden doordeweeks en in de weekenden.
Het dienstverband is in eerste instantie op oproepbasis, waarbij de uren in overleg worden vastgesteld. De baan zal tussen de 4 en 12 uur per week in beslag nemen, veelal in de avonden en in het weekend.


Interesse in deze functie?
Reacties met motivatie en cv graag vóór 21 juli 2021 naar: vacature@dedoelen.nl
Heb je vragen? Neem dan contact op via 06-43227881.


 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.