stagiair allround marketeer

Ben jij op zoek naar een bijzondere, gezellige en bovenal leerzame stageplek in de richting van marketing en communicatie? Dan is de Doelen dé plek voor jou.

De Doelen is op zoek naar een stagiair allround marketeer die gek is op live muziek, een creatieve duizendpoot en hands-on is. Je kent alle trends en ontwikkelingen binnen de marketing industrie en kan niet stoppen met ideeën bedenken hoe om de identiteit van de Doelen te versterken.  

Wie zijn wij?
De Doelen is al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Rotterdam en ver daarbuiten. De Doelen heeft een helder toekomstperspectief, het is een levend instituut dat meer dan ooit de verbinding met de stad en haar bewoners wil leggen. De Doelen wil een ontmoetingsplaats zijn voor alle Rotterdammers, van klassieke muziekliefhebber en cultuurminnaar tot popfanaat, van millennial tot boomer en iedereen daartussen in. Een multifunctioneel cultuurhuis, creatieve studio, People’s Palace of huiskamer waar cultuur en maatschappij samenkomen.

Onze missie is het internationale culturele hart te zijn voor alle Rotterdammers. De Doelen moet de energieke creatieve en culturele hotspot in het hart van de stad zijn, dat historisch elan met de dynamiek van nu combineert.

Wat ga je doen en leren?
Als stagiair allround marketeer kom je te werken binnen een jong en creatief team op de afdeling Marketing & Development. 

Samen met het team werk je aan het vergroten van de naamsbekendheid van de Doelen onder nieuwe doelgroepen. De geleerde theorie vanuit jouw studie kun jij hier goed bij toepassen. 

Je springt bij om alle concerten en evenementen te promoten, zowel via onze online als offline kanalen, en gebruikt jouw creatieve brein om samen met het team nieuwe merkcampagnes en communicatie-uitingen te bedenken en realiseren. Je ondersteund de marketeer klassiek, marketeer pop & jazz en marketeer media & brand waar nodig.

Je spot kansen om de huidige content, processen en projecten te optimaliseren en gaat hier actief mee aan de slag. Een leuke tekst schrijven voor de website en nieuwsbrief is voor jou ook geen moeite. 

Wie ben jij?

 • Je volgt een studie in de richting van Marketing en Communicatie, Digital Media, Online Marketing of andere relevante studie;
 • Je bent fulltime beschikbaar voor minimaal 5 maanden;
 • Je bent een echte muziekliefhebber en staat open voor verschillende genres;
 • Je wilt je ontwikkelen binnen de cultuur- en evenementensector;
 • Je werkt graag in een team van betrokken en creatieve mensen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van Photoshop en Indesign is een pré. 


Wat bieden wij?

 • Startdatum per september 2023;
 • Open communicatie en een goede werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn;
 • Persoonlijke begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Voldoende tijd voor opdrachten vanuit jouw studie;
 • Een passende stagevergoeding.

Geïnteresseerd? 
Stuur jouw C.V. en motivatie naar vacature@dedoelen.nl o.v.v. stage allround marketeer.

Vragen? Neem contact op met Megan van der Meer via m.vandermeer@dedoelen.nl.