hoe werken mobiele tickets?

Tickets kunnen worden gescand vanaf uw smartphone. Zorg dat u de e-tickets (in hoog contrast) op uw scherm heeft tegen de tijd dat u aan de beurt bent om te voorkomen dat er een rij ontstaat.

U kunt tickets direct downloaden: open op uw smartphone de e-mail van de Doelen en klik op de link 'Download uw e-tickets als pdf'. Het bestand wordt meteen geopend op uw smartphone. 

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de iPhone of Android applicaties op al uw tickets te bewaren. Dit gaat als volgt:

1. download de app         

iPhone
Met de app Wallet, die standaard op de iPhone zit kunt u de mobile   tickets opslaan.

     


  

Samsung / android

Met bijv. de app WalletPasses (in Google Play store) kunt u ook de tickets opslaan. De app heet Kaarten wanneer u hem heeft geïnstalleerd.

2. download uw mobile tickets

Om de mobile tickets in de app te downloaden, opent u op uw smartphone de e-mail van de Doelen met de link naar de kaarten. Klik bij 2. Smartphone op de eerste link. De app opent automatisch en klik op Voeg toe om het mobile ticket op te slaan.

Let op: Heeft u meerdere tickets gekocht, dan dient u per link steeds het ticket in uw app op te slaan. De tickets worden per evenement opgeslagen. Heeft u voor meerdere voorstellingen kaarten gekocht, dan worden ze per voorstelling opgeslagen. 

3. het scannen van tickets

Wanneer u naar het concert komt, opent u de app en zoekt u de desbetreffende kaarten. Heeft u meer kaarten dan veegt van rechts naar links om het volgende ticket in beeld te krijgen. Onze gastvrouwen en –heren kunnen dan de QR-code per ticket scannen.