AV technicus

 

De Doelen is op zoek naar een AV technicus. 
Zowel in loondienst als ZZP is bespreekbaar.

De Doelen, a city that never sleeps!
De Doelen is al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Rotterdam en ver daarbuiten. De Doelen heeft een helder toekomstperspectief, het is een levend instituut dat meer dan ooit de verbinding met de stad en haar bewoners wil leggen. Een ontmoetingsplaats voor alle Rotterdammers wil zijn. Van klassieke muziekliefhebber en cultuurminnaar tot popfanaat, van millennial tot boomer en iedereen daartussen in. Een multifunctioneel cultuurhuis, creatieve studio, People Palace of huiskamer waar cultuur en maatschappij samenkomen.

Zowel in Programma, Publiek, Partners en Personeel streven wij naar een diversiteit die een juiste afspiegeling is van de wereld om ons heen. We sluiten niemand uit en stimuleren deelname en daarvoor doen we verregaande aanpassingen. 

Het is onze missie het internationale culturele en zakelijke hart te zijn voor alle Rotterdammers.

Hierom hebben we jou nodig
De Doelen is aan het veranderen. Niet in de kern als concert- en congresgebouw, maar we gaan juist méér zijn dan dat; een plek waar iedere Rotterdammer of van buiten dagelijks wil zijn. Voor inspiratie, ontspanning, en ontwikkeling op het hoogste niveau. We zullen in dit nieuwe tijdsgewricht alle mogelijkheden exploreren om synergie te creëren met partners, zowel creatief als zakelijk.

We gaan van een meer faciliterend bedrijf naar een initiërend bedrijf met een grote sociale maatschappelijke betrokkenheid. Waar culturele en zakelijke partners elkaar kunnen vinden, maar waar het ook logisch is dat deze samen komen en elkaar versterken. Naast de concertzalen met hun programma’s denken we aan functies als een Studio voor media en hybride congressen, radio en tv opnames (voor eigen gebruik, onderwijs en lokale en nationale media), een opname studio voor bandjes en een sta-zaal voor pop, jazz & beyond. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Na een roerige tijd mag de Doelen haar deuren weer openen voor de meest uiteenlopende congressen, beurzen, presentaties en die fantastische muziekprogramma’s. Als Av specialist lever jij een cruciale bijdrage aan het succesvol realiseren van producties. Je draagt bij aan een optimale beleving voor artiest en publiek.

Dit is wat je gaat doen
Als AV-technicus ben je onderdeel van ons veelzijdige technisch team. Jij bent onze specialist op AV gebied en je bent verantwoordelijk voor de realisatie van concerten en evenementen. Je installeert, bedient en programmeert de geluid- licht- en video-installaties. Daarnaast assisteer je bij livestreams maar zorg je ook voor het onderhoud van onze technische inventaris. Jij draait je hand niet om voor het helpen van je collega’s bij de vele verschillende voorstellingen die op ons podia staan en zorg je voor een optimaal resultaat. Met andere woorden; zonder jou gebeurt er niets op onze podia!

Dit is waar je komt te werken
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Techniek & Gebouw – team Podiumtechniek. 

Je legt in eerste instantie verantwoording af aan de Coördinator Techniek & Gebouw – team Podiumtechniek. Bij producties kan je aangestuurd worden door de projectleider of hospitality manager. Je werkt nauw samen met collega’s die betrokken zijn bij de producties. Tevens sta je in contact met de artiesten, technische crew en huurders van De Doelen. 

Wie ben jij?
Het spreekt voor zich dat je technisch onderlegd bent en zelfstandig kan werken als AV-technicus. Jouw specialisme is audiovisueel.

Daarnaast zoeken we iemand die:

 • Een afgeronde technische MBO opleiding bij voorkeur in de richting van podium en evenemententechniek
 • Ervaring in het gebruik van professionele (digitale) audioapparatuur, av- en videosystemen heeft.
 • Flexibel is en voor ieder probleem wel een oplossing weet.
 • Blij wordt van het werken in een enthousiast team van collega’s.
 • Het werken in de avonden en weekenden geen probleem vindt.

Ons aanbod

 • Een gedreven team met collega’s die ervoor willen gaan;
 • Inschaling volgens CAO Nederlandse Podia;
 • Een werkweek van 36 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Eindejaaruitkering;
 • Een collectieve pensioenregeling (ABP);
 • Keuze uit deelname aan collectieve verzekeringen;
 • Volop kansen en mogelijkheden om je binnen het culturele icoon van Rotterdam te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om (gratis) concerten en evenementen te bezoeken.

Interesse?
Is je interesse gewekt om als AV technicus in een inspirerende en muzikale omgeving te werken? Reageer dan middels een motivatiebrief en cv naar: vacature@dedoelen.nl o.v.v. Av technicus.

Heb je vragen? Bel of app dan even met Sophie Zurhaar (HR adviseur) via 06 26 62 79 99. 

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.