De Doelen is op zoek naar twee muziekliefhebbers met groene vingers

 

Heb jij een beetje tijd en weet je het verschil tussen een olijfboom en een dadelpalm? 
Zou je graag vaker van bijzondere concerten genieten, in een van de prachtigste gebouwen van Rotterdam?

Dan is dit misschien iets voor jou.

De Doelen is op zoek naar muziekliefhebbers met verstand van, en liefde voor, planten. 

Gewapend met gieter en sproeier verzorg je met veel toewijding twee keer per week, ’s Maandags en donderdags, het vele groen dat de Doelen rijk is. In de foyers, de kantoren, op het dak en buiten aan de plint, overal snakken de planten en bloemen naar tender loving care.

Het werk beslaat dus ongeveer twee dagen per week en deze toffe groene klus is op vrijwillige basis. Daar staat uiteraard iets bijzonders tegenover: vrijkaartjes voor de mooiste Doelen concerten in de komende seizoenen.

Lijkt je dit wat, schroom dan niet en meld je aan met een motivatie mail. Deze kun je richten aan Christian Igesz (Interieur en Styling) via c.igesz@dedoelen.nl. Wie weet zien we je terug tussen het groen en in de Grote Zaal van de Doelen!

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.