culturele verhuur

We hebben zalen van verschillende grootte: van 2100 bezoekers tot 150, voor elke variatie is een ruimte te vinden. En door aangrenzende zalen te gebruiken kan de capaciteit vergroot worden, tot wel 3.500 bezoekers.

verhuur op 1,5 meter

Wij volgen de richtlijn om 1,5 meter afstand te bewaren. Hierdoor is de capaciteit in de zalen beperkt. De aantallen zijn exclusief medewerkers van de Doelen en musici. 

download overzichtsplattegrond

wij denken graag met u mee!

In de Doelen vinden vele soorten culturele evenementen plaats: concerten, festivals, comedy, spoken word en boekpresentaties. Neem direct contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Mirella Boumans & Judith Rotmans
Telefoon: 010 217 17 39 | cultureleverhuur@dedoelen.nl

Grote Zaal | Main Hall
De Grote Zaal biedt plaats aan ca. 1750 bezoekers voor evenementen met geluidsversterking en/of projectie. Voor klassieke concerten kan het aantal stoelen uitgebreid worden tot 2100. Wegens omstandigheden vragen wij u om de telling bovenaan de pagina te raadplegen.
Jurriaanse Zaal
De Jurriaanse Zaal biedt plaats aan ca. 450 bezoekers voor evenementen met geluidsversterking en/of projectie. Voor klassieke concerten kan het aantal stoelen uitgebreid worden tot 550.
Willem Burger Zaal
De Willem Burger Zaal biedt plaats aan ca. 500-650 bezoekers, afhankelijk van de gebruikte techniek.
Eduard Flipse Zaal
De Eduard Flipse Zaal biedt plaats aan ca. 150 bezoekers, heeft een ‘vlakke vloer’ en een inschuifbare tribune, waardoor de ruimte ook met tafels en stoelen ingericht kan worden.

overige ruimtes

Voor bv. festivals en dansfeesten kunnen ook de ruimtes rondom de concertzalen gebruikt worden.
Bijvoorbeeld de foyers, de Arcadis Zaal, de Willem Burger Hal en de Hal van de Grote Zaal.
Neemt u voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op!