Afstudeer-stagiair(e) Groene Doelen

 

De Doelen, a city that never sleeps!    
Midden in het centrum van Rotterdam, op een steenworp afstand van Rotterdam CS, het Oude Westen en de Lijnbaan staat de Doelen, een van de meest iconische gebouwen van de stad. De Doelen is al meer dan een halve eeuw concertgebouw, poppodium, festivalhart, congresgebouw en feestlocatie.   
 
In de combinatie van concert- en congresgebouw is de Doelen met afstand de grootste van ons land. Onder normale omstandigheden vinden er per jaar bijna vijfhonderd concerten plaats en komen er ruim 550.000 bezoekers, waarvan zo’n 375.000 bezoekers afkomen op de culturele programmering. De zeer brede programmering in alle genres, maakt de Doelen tot een factor van betekenis in het culturele en zakelijke leven, niet alleen in Rotterdam maar ook daarbuiten. Een multifunctioneel, multicultureel cultuurhuis en creatieve studio of huiskamer waar muziek en maatschappij samenkomen. Een ontmoetingsplaats voor alle Rotterdammers. Van klassieke muziekliefhebber en cultuurminnaar tot popfanaat, van millennial tot boomer en iedereen daartussen in. De Doelen is een levend instituut dat meer dan ooit verbinding met de stad en haar zeer diverse bewoners wil leggen.  
 
Hierom hebben we jou nodig  
Al deze events en alles wat we doen hebben een impact op ons en onze omgeving. We hebben besloten als de Doelen om alles uit de kast te halen voor een positieve groene verandering, wat leidt tot duurzaamheid en inclusiviteit. Te beginnen bij onszelf. Samen streven we ernaar om onze planeet groener te maken. Onze Doelen zijn groen!   
 
Zelf hebben wij deze kennis niet in huis en werken we graag met jou samen om tot een goede strategie te komen; de Groene Doelen.  
  
En daarom zijn we op zoek naar jou! 
  
Voor deze functie zijn we op zoek naar een afstudeer-stagiair. 
 
Wat ga je doen?  
Jij gaat in samenwerking met het MT een visiedocument ontwikkelen met betrekking tot duurzaamheid op het gebied van gebouw, operatie en HR. Daarbij stel je doelen, targets en een roadmap op. Hierin wordt je begeleid door de afdeling Marketing & Development. 
  
Jij  

 • volgt een studie, op WO niveau, in de richting van duurzaamheid of andere relevante studie;  
 • bent 32-36 uur beschikbaar per week voor minimaal 5 maanden;  
 • bent een echte muziekliefhebber en staat open voor verschillende genres;  
 • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel communicatief als schriftelijk;  
 • bent sociaal, resultaatgericht, analytisch en leergierig;   
 • werkt graag zelfstandig, maar ook in een team van betrokken en creatieve mensen.  

Ons aanbod 

 • Start per direct 
 • Open communicatie en een goede werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn; 
 • Persoonlijke begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen; 
 • Voldoende tijd voor opdrachten vanuit jouw studie; 
 • Een passende stagevergoeding. 


Geïnteresseerd?  
Stuur jouw C.V. en motivatie naar vacature@dedoelen.nl o.v.v. stagiair Groene Doelen 
Vragen? Neem contact op met Vincent Sturkenboom, manager Marketing & Development, via v.sturkenboom@dedoelen.nl.

 
De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, gender en leeftijdscategorieën.