eten, drinken en meer

pauzedrankje

Bij veel concerten is een drankje (koffie, thee, fris, bier of wijn) in de het ticket inbegrepen. Deze regeling geldt niet bij concerten van externe organisatoren zoals de zondagochtendconcerten van Hanson. Indien een drankje is inbegrepen, dan staat dit op uw toegangskaart vermeld. 

Gezien de omstandigheden is de bar enkel vooraf het concert geopend. Drankjes mogen dan ook de zaal mee in (m.u.v. concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest).

dineren

Phil's RestO

De deuren van Phil's RestO moeten wij helaas voor even sluiten. Wanneer het mogelijk is, gaan wij weer open.

Begin je concertavond met een diner! De dansvloer in de hal van de Doelen is omgetoverd tot Phil's RestO. Geniet hier van een heerlijk 2-gangen concertmenu samengesteld én geserveerd door Rotterdamse chefs. 

De Stadsbrasserie

De Stadbrasserie is tot nader bericht gesloten

Ruim een jaar na opening is Café-restaurant In de Doelen 1 november 2016 overgegaan in de Stadsbrasserie, gevestigd ín de Doelen. Voor een complete avond uit kunt kunt u hier na een concert genieten van hapjes en drankjes of voorafgaand aan uw concertbezoek à la carte dineren of gebruikmaken van het driegangen-Doelenmenu. Het Doelenmenu is voordelig geprijsd (3 gangen voor € 34,50) en reserveert u van tevoren. Indien u tussen 17.00 uur en 17.30 uur in het restaurant arriveert, zorgt de Stadsbrasserie ervoor dat u in alle rust van een diner kunt genieten, en ruim op tijd in de concertzaal zit. U kunt het Doelenmenu bestellen tot de dag voor het concert.

overnachten

De Doelen is via een loopbrug verbonden met het vijfsterren Rotterdam Marriott Hotel. Maak van uw concertbezoek een echt uitje en blijf lekker logeren.
Via Rotterdam Tourist Information kunt u informatie over andere hotels in het centrum van Rotterdam vinden.

de Doelen Studio

Overdag een koffiebar, hang-out, flexplek, boekenclub. ’s Avonds de plek voor live jazz, karaoke, hiphop en behind the scenes talks met artiesten en concertinleidingen. Woensdagmiddag is vooral voor kids, zondag voor film- en boekenliefhebbers.

de Doelen Studio is tot nader bericht gesloten voor publiek. Deze ruimte wordt in de tussentijd gebruikt als extra repetitie en lesruimte voor Codarts Rotterdam. 

 

de Doelen Shop

In de Doelen Shop aan Schouwburgplein 50 kunt u terecht voor de leukste muzikale cadeaus en typisch Rotterdamse producten. 

kunst in de Doelen

Is het u al eens opgevallen dat in de Doelen kunst niet alleen klinkt in de concertzalen, maar kunst ook te bezichtigen is in de foyers van het gebouw? Graag laten we u kennismaken met de vele bijzondere en kostbare kunstwerken die de Doelen rijk is. Informatie over de kunstwerken vindt u op onze kunstroute. 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.