speciale voorzieningen

Voor reserveringen gelieve contact opnemen met de Kassa.

Trevvel (voorheen Vervoer op Maat)

Als u slecht ter been bent en in Rotterdam woont, dan kunt u gebruik maken van Trevvel.

rolstoel of rollator

Alle zalen van de Doelen zijn toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

In iedere zaal zijn er voldoende rolstoelplaatsen. Voor wie slecht ter been is, zijn er rolstoelen verkrijgbaar. Geef het bij uw bestelling aan als u een rolstoel wilt lenen.

Met uw rollator kunt u tot de zaal komen. Tijdens het concert wordt de rollator door een publiekmedewerker in de gang geplaatst.

ringleiding voor slechthorenden

In de Grote Zaal en Jurriaanse Zaal is ringleiding beschikbaar door uw hoortoestel of cochleair implantaat op de t-stand te zetten. Sommige hoorapparaten kunnen geen contact maken met de ringleiding. U kunt een afspraak maken met de Technische Dienst van de Doelen om een test te doen in de zaal.
Contactpersoon: Dennis Treuman (hoofd Evenemententechniek) - 010 2171700

hulphonden

Bent u afhankelijk van een officiële hulphond, dan is deze welkom. Wilt u ons wel vooraf informeren dat u een concert bezoekt met uw hulphond?

 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.