Coördinator horeca (keuken en catering)

 

Over ons                         

De Doelen is al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Rotterdam en ver daarbuiten. De Doelen heeft een helder toekomstperspectief, het is een levend instituut dat meer dan ooit de verbinding met de stad en haar bewoners wil leggen. Een ontmoetingsplaats voor alle Rotterdammers wil zijn. Van klassieke muziekliefhebber en cultuurminnaar tot popfanaat, van millennial tot boomer en iedereen daartussen in. Een multifunctioneel cultuurhuis, creatieve studio, People Palace of huiskamer waar cultuur en maatschappij samenkomen.

Zowel in Programma, Publiek, Partners en Personeel streven wij naar een diversiteit die een juiste afspiegeling is van de wereld om ons heen. We sluiten niemand uit en stimuleren deelname en daarvoor doen we verregaande aanpassingen. 

Het is onze missie het internationale culturele en zakelijke hart te zijn voor alle Rotterdammers.

Hierom hebben we jou nodig

De Doelen is aan het veranderen. Niet in de kern als concert- en congresgebouw, maar we gaan juist méér zijn dan dat; een plek waar iedere Rotterdammer of van buiten dagelijks wil zijn. Voor inspiratie, ontspanning, en ontwikkeling op het hoogste niveau. We zullen in dit nieuwe tijdsgewricht alle mogelijkheden exploreren om synergie te creëren met partners, zowel creatief als zakelijk.

We gaan van een meer faciliterend bedrijf naar een initiërend bedrijf met een grote sociale maatschappelijke betrokkenheid. Waar culturele en zakelijke partners elkaar kunnen vinden, maar waar het ook logisch is dat deze samen komen en elkaar versterken. Naast de concertzalen met hun programma’s denken we aan functies als een Studio voor media en hybride congressen, radio en tv opnames (voor eigen gebruik, onderwijs en lokale en nationale media), een opname studio voor bandjes en een sta-zaal voor pop, jazz & beyond. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Het aanbieden van F&B en de kwaliteit van service in de horeca en hospitality in de breedste zin van het woord is onmisbaar aan het programma van de Doelen en aan een avond of dag uit. Hospitality en horeca gaan over beleving, gevoel en smaak. Een optimale beleving komt tot stand als alle omstandigheden voor bezoekers boven verwachting zijn en consistent in alle facetten, van begin tot eind kloppen.

Dit is wat je gaat doen
Als coördinator horeca (keuken en catering) ben je verantwoordelijk voor de keuken en catering en de gehele voorbereiding en uitvoering hiervan binnen de Doelen, waarbij kwaliteit op nummer één staat. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de inkoop bij externe cateraars of leveranciers en, indien nodig,  bereiding en uitgifte van het eten. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken- en cateringprocessen zo efficiënt mogelijk worden ingericht en verlopen. Je hebt contact met onze producenten, projectleiders, cateraars en horecamedewerkers. Je draagt zorg voor de (personeels)planning binnen jouw werkgebied. Je volgt ontwikkelingen en trends op de voet en op basis hiervan kom je met voorstellen voor verbetering of ontwikkelt geheel nieuwe processen. Je doet dit op een creatieve en innovatieve manier en weet dit op een enthousiasmerende wijze over te brengen binnen het team horeca. Met jouw enthousiasme, creativiteit en doelgerichte instelling weet je de F&B naar een hoger niveau te brengen.

 

Dit is waar je komt te werken

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Hospitality – team horeca. 

Je legt in eerste instantie verantwoording af aan de manager hospitality. Tijdens producties werk je nauw samen met producenten, projectleiders of hospitality managers. Je werkt nauw samen met collega’s die betrokken zijn bij de producties. Tevens sta je in contact met cateraars, leveranciers, de artiesten, horeca crew, bezoekers en huurders van De Doelen. 

 

Wie ben jij?
Je bent gastgericht, stressbestendig en een echte teamplayer! Ook heb je een afgeronde koksopleiding en minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende rol. Verder:

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Ben je gewend om te werken volgens de HACCP norm
Ben je bereid en in staat om op onregelmatige tijden te werken (’s avonds en in het weekend)
 

Ons aanbod

  • Een gedreven team met collega’s die ervoor willen gaan;
  • Inschaling volgens CAO Nederlandse Podia;
  • Een werkweek van 36 uur;
  • 8% vakantiegeld;
  • Eindejaaruitkering;
  • Een collectieve pensioenregeling (ABP);
  • Keuze uit deelname aan collectieve verzekeringen;
  • Volop kansen en mogelijkheden om je binnen het culturele icoon van Rotterdam te ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om (gratis) concerten en evenementen te bezoeken.

Interesse?
Is je interesse gewekt om als coördinator horeca in een inspirerende en muzikale omgeving te werken? Reageer dan middels een motivatiebrief en cv naar: vacature@dedoelen.nl o.v.v. coördinator horeca.

Heb je vragen? Neem telefonisch contact op met Suzanne Koetsheid (HR adviseur) via 06-44838036.

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.