steun de Doelen

Help ons artiesten te steunen en te kunnen blijven steunen. Zodat wij muziek kunnen blijven programmeren en bezoekers kunnen blijven ontvangen. Zodat de Doelen kan blijven bestaan voor de hele stad Rotterdam, als het trotse huis van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en thuishaven voor vele andere organisaties waaronder International Film Festival Rotterdam, Poetry International, HipHopHuis en Operadagen Rotterdam.

Met uw bijdrage kunt u helpen de Doelen door deze lastige periode heen te loodsen, maar ook zorgen dat cultuur in de stad Rotterdam blijft bestaan en artiesten kunnen blijven optreden. 

wat uw donatie kan betekenen

Met een donatie aan de Doelen kunnen wij:

  • zorgen dat wij kunnen blijven bestaan;
  • artiesten steunen en blijven steunen;
  • muziek programmeren in de anderhalve meter samenleving;
  • bezoekers ontvangen;
  • bijdragen aan het behoud van cultuur in Rotterdam.

ook goed om te weten...

Stichting de Doelen Steunfonds heeft, net als Stichting Concert- en congresgebouw de Doelen, een Culturele ANBI-status. Een ANBI is vrijgesteld van schenkbelasting. Voor een begunstiger betekent de ANBI-status fiscaal voordeel in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting.

meer informatie

download formulier voor een periodieke gift (.pdf)

meer informatie

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.