concertbezoek met coronatoegangsbewijs

Na de persconferentie van 14 september volgt de Doelen het beleid van de overheid en de richtlijnen van de VSCD. Dat houdt in dat vanaf 25 september het anderhalve meter protocol komt te vervallen en de bezoekers van de Doelen alleen naar binnen kunnen met een coronatoegangsbewijs. De overheid heeft bepaald dat theaters en concertzalen met een vaste zitplaats de totale publiekscapaciteit binnen mogen laten, dit geldt ook voor de Doelen. Wij kijken al maanden uit naar het moment dat wij de bezoekers kunnen verwelkomen in onze zalen.

wat te verwachten 

Deze verandering betekent dat eventuele dubbele concertavonden worden samengevoegd en dat de aanvangstijden worden verplaatst. Alle concertpagina's worden momenteel geüpdatet met deze nieuwe informatie en iedereen met concerttickets ontvangt persoonlijk bericht. 

Wij vragen iedereen vriendelijk om niet telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Op deze manier krijgen wij de tijd om de laatste informatie zo spoedig mogelijk te verwerken en persoonlijk contact op te nemen per e-mail.

plan je bezoek

concertbezoek met een coronatoegangsbewijs 

Wij vragen je vriendelijk om bij de ingang je coronatoegangsbewijs met de CoronaCheck-app. Met de app CoronaCheck maak je van je bewijs een QR-Code, deze laat je scannen bij de ingang van de activiteit. Wij gebruiken de CoronaCheck Scanner om te zien of het coronatoegangsbewijs geldig is. Geen smartphone? Toon dan een geprinte QR-code om een coronatoegangsbewijs aan te tonen. Als je toch symptomen hebt vragen we je vriendelijk thuis te blijven en per e-mail contact op te nemen met de kassa. 

Toon bij de ingang samen met je legitimatiebewijs één van de volgende coronatoegangsbewijzen. 

  • Vaccinatiebewijs
    Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Lees op rijksoverheid.nl over de geldigheid van een vaccinatiebewijs.
  • Herstelbewijs
    Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen. Maak een gratis afspraak via testenvoortoegang.nl

Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen de Doelen.  

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.