pop-up luisterterras
dé sitting silent disco van deze zomer

De temperaturen gaan omhoog, de dagen zijn weer een stuk langer en de Doelen Studio gaat in juni open voor het pop-up luisterterras! Dé sitting silent disco van juni. Jij kan met een koptelefoon en uitzicht op het Schouwburgplein onder het genot van koffie, biertje of mocktail onze live opnames terugluisteren. Ideaal voor een zonnig pauzemoment, tijdens het lezen van dat ene werkdocument of om die laatste studieloodjes door te komen. 

sitting silent disco

Bij entree krijg je een koptelefoon en keuze uit ons basic of deluxe menu.  Er is keuze uit drie kanalen met live opgenomen concerten uit onze Breeduit en Online Lunchbreak series.

Stap 1: kies je menu 
Bij entree krijg je een koptelefoon en keuze uit ons basic of deluxe menu.  
Toe aan een glas fris of biertje? Voor € 7,50 heb jij dit voor je staan. 
Iets te vieren of zin in luxe? Voor € 9 pak je uit met een speciaal biertje, mocktail of prosecco. 
De borrel is compleet met een van onze snacks.
 
Stap 2: zet de silent disco aan 
Muzikaal is er de keuze uit drie kanalen met live opgenomen concerten uit onze Breeduit en Online Lunchbreak series. 
 
kanaal 1 ROAM 
Het avontuurlijke kanaal! ROAM staat voor vernieuwingsdrang en grensoverschrijdende muziek. Deze artiesten zijn niet in een bepaald hokje te plaatsen. Heerlijk verrassend en anders als de mocktail. 
 
Kies uit pianist en percussionist Farid Sheek en cellist Maya Fridman voor de ontmoeting tussen oosterse en westerse muziek; de elektronische sferische klanken van componist en gitarist Aart Strootman; of de opzwepende klassiek meets jazz meets vanalles van Fuse. 
 
kanaal 2 jazz en pop 
Dat wordt swingen op het terras met deze internationale en nationale bands met fantastische lead-singers. Met een speciaal bier in de hand, droom jij even weg naar die ene live concertervaring. 
 
Kies uit de melodieuze Rotterdamse rock van Certain Animals; de internationale Turkse topzangers en musici met het Metropole Orkest; of de dromerige wereldverbeterende popliedjes van Nina June. 
 
Kanaal 3 klassiek 
Een luxe rustmoment met de klassieke wereldtop. Nip van je prosecco en baad in een oase van ontspanning in de terraszon. 
 
Kies uit de ietwat ondeugende liedjes door mezzosopraan Olivia Vermeulen en pianist Jan Philip Schulze; Debussy's dromerige pianoklanken door Lucas en Arthur Jussen; of de soloviool van Liza Ferschtman.  

het bezoek

  • Bij binnenkomst vragen wij iedereen zich te registreren en stellen we een aantal vragen ten behoeve van de gezondheidscheck.
  • Volgens de RIVM regels voor horeca zaken mag je enkel aan een tafel zitten. Uiteraard mag je wel naar de bar en het toilet lopen.
  • Het maximaal aantal personen per tafel is vier.
  • De koptelefoon is eigendom van de Doelen en dient na afloop weer ingeleverd te worden.

Wij maken alle headsets na gebruik schoon. 

openingsdagen
woensdag 9 juni  - vrijdag 23 juli
openingstijden
woensdag - zaterdag 12.00 - 18.00
locatie   
de Doelen Studio, Schouwburgplein 50

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.