Breeduit de Doelen

Vernieuwende online concerten met een typische Doelen twist! Klassiek, jazz en pop; van fado tot hiphop - zoveel mogelijk muziekgenres komen aan bod. De streams zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren.   
 
bekijk de agenda 
  
Breeduit is het nieuwe streaming initiatief van de Doelen. De meest uiteenlopende artiesten treden aan voor deze vernieuwende online programma’s, opgenomen vanuit de vele zalen en foyers in ons iconische gebouw in het hart van Rotterdam. De concerten beleven wekelijks hun première.

bekijk gratis 

De programma's van Breeduit zijn gratis te bekijken via de Doelen Online. Maak op een toegankelijke manier kennis met de meest uitlopende artiesten in de Doelen. 

donatie naar keuze 

Iedere bijdrage is welkom. Bepaal bij het reserveren zelf hoeveel je wilt doneren. De donaties komen goed terecht en worden ingezet om nieuwe programma's te ontwikkelen. 

reserveer jouw Breeduit concert: 

  • Bekijk het aanbod dedoelen.nl/online
  • Kies een concert en klik op tickets
  • Doneer een bedrag naar keuze
  • Ontvang de streaminglink per e-mail
  • Veel kijkplezier! 

 
 

Breeduit de Doelen wordt mede mogelijk gemaakt door

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.