de Doelen online: concerten voor thuis

de Doelen Online is officieel live! Afgelopen weekend trapte Karsu af met een spetterend online optreden samen met haar band. Het was een enorm succes, mede dankzij de kaart-kopers en fans. De positieve en mooie reacties blijven via alle kanalen binnenstromen:

“Bijzonder is ook de cover van Abels Onderweg, die Karsu ­afwisselend in het Turks en Nederlands zingt en dat met zo’n intensiteit doet dat het eerste kippenvelmoment een feit is.” 

“Maar als je na afloop van het concert meteen naar de platenkast rent om nog meer ­Karsu te luisteren, weet je dat ook een livestream in staat is je even los te weken van de ­coronarealiteit.”

Heb je het concert van Karsu toevallig gemist? Niet getreurd! Er komt een nieuwe uitzenddatum aan. Houd onze socialmediakanalen in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd up-to-date over ons aanbod.

ontdek het online programma

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.