nieuwe data Classical:NEXT
27 t/m 30 september 2021 

2021 is positief begonnen met het langzaam maar gestaag wereldwijd uitrollen van vaccins. Om de kans te vergroten dat de kunstmuziekgemeenschap elkaar weer live kan ontmoeten in de Doelen, hebben we samen met partner Piranha Arts besloten Classical:NEXT uit te stellen tot september 2021. De conferentie, en het bijbehorende publieksfestival ROAM, zal plaatsvinden van maandag 27 t/m donderdag 30 september 2021. 
 
We hopen dat Classical:NEXT 2021 in die periode zoveel mogelijk de vorm kan krijgen van de vorige edities, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat de gezondheid en veiligheid van ons team en onze deelnemers niet in gevaar komt. 
 
De afgelopen maanden hebben we veel knowhow opgebouwd met verschillende scenario's voor het realiseren van congressen en concerten onder pandemische omstandigheden. We hebben de middelen in huis, zoals vernieuwde techniek en de grote ruimte zalen en foyers die kenmerkend zijn voor ons gebouw, om dit op een veilige en inspirerende manier te realiseren. 
 
We kijken uit naar een mooie editie van Classical:NEXT in september 2021! 

cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.